Relaterede produkter

BLØD HUNDESNACK
SAFTIG OG INDBYDENDE
HUNDEMAD ALLE RACER
ZIWI PEAK LAM OG KALLUN HUNDEFODER 1 KG Pris pr. kg DKK 230,36
ALDER: 8 UGER -
TANDRENSENDE REBLEGETØJ
SJOVT BIDELEGETØJ / ASSORTEREDE FARVER
Produktbeskrivelse

Ziwi Peak med vildtkød er et tørfoder til hunde, og velegnet til alle racer, størrelser og aldersklasser. Det kan gives til hvalpe fra de er 8 uger gamle og resten af livet. Denne variant er baseret på hjortekød, -indmad og -ben og er et velsmagende og komplet hundefoder. Det kan bruges til hunde i alle faser af livet, dog først efter afvænning. Vær opmærksom på at hvalpe, samt diegivende og drægtige tæver, fodres med dobbelt ration, gerne fordelt over 2-3 fodringer per dag. Foderets indhold af vigtige og specifikke næringstoffer, vitaminer og mineraler opfylder det daglige behov hos dit kæledyr.

Foderet består af kød som er lufttørret på en skånsom måde, og denne proces sikrer god smag og forhindrer bakterier i at udvikle sig. Ziwi Peak er kendt for at anvende lokale råvarer i forbindelse med produktionen af deres foder, og råvarerne i denne variant, kommer udelukkende fra lokale hjortefarme i New Zealand. 

Grønlæbede muslinger er en naturlig kilde til glucosamin og chondroitin, og dette er med til at beskytte ledbrusken. Især ved store og lidt ældre hunde, kan der opstå problemer med ømme og stive led. Dette kan give hunden en ubehagelig tilværelse og det er derfor vigtigt at holde dens knogler og led sunde. 

Ziwi Peak er et kornfrit foder, som foretrækkes af hundeejere, hvor hunden viser tegn på fordøjelsesbesvær eller overvægt. Fra naturens side er hunde oprindeligt kødædere, og de trives ikke altid med de fyldstoffer som konventionelt hundefoder er baseret på. Her er der typisk tale om korn, majs, kartofler, hvede og ris. 

Vigtige fordele

  • Kornfrit foder for et dejligt sundt hundeliv
  • Sunde fedtsyrer for sund hud og blank pels
  • Indeholder indmad fra hjort som gør foderet ekstra smagfuldt
  • Naturlige mineraler gavner knogler og led
  • Måleske medfølger.

 

Ziwi Peak med vildtkød er et 100% naturligt foder baseret på kød, indmad og ben fra new zealandske hjorte. For en bedre og mere autentisk smagsoplevelse, indeholder foderet også indmad og ben.

Specifikationer
Varenummer 9421016592975
Vægt 2,50 kg
Mærke ziwi peak
Dyr hund
Egenskab barf
Smag vildt
Størrelse alle størrelser
Konsistens tør
Vægt 0 - 4 kg
Alder alle aldre
Ingredienser

Kød og organer fra hjort (hjortekød, hjortekallun, hjortehjerte, hjortelunge, hjortelever, hjortenyre, hjorteben), new zealandske grønlæbede muslinger, inulin fra cikorierod, tørret tang, mineraler og vitaminer, persille. 

Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber (pr. kg): Natriumchlorid 2.700 mg, zinkaminosyrekompleks 380 mg, kobberaminosyrekompleks 66 mg, selengær 45 mg, manganaminosyrekompleks 36 mg, vitamin D3 26 I.E.

Analytisk sammensætning
Protein 51%
Fedt 29%
Råfibre 1%
Vand 10%
Aske 6%

Kalorieindhold 4.700 kcal/kg

Fodringsvejledning (g/dag)

Hundens vægt 5 kg 10 kg 15 kg 20 kg 25 kg 30 kg 35 kg 40 kg 50 kg 60 kg
Daglig fodermængde 82 g 138 g 186 g 231 g 274 g 314 g 352 g 389g 460 g 527 g

Overstående er vejledende og afhænger af hundens alder, race og aktivitetsniveau. 

Sørg altid for at din hund har adgang til rent drikkevand. 

}