Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 20 STK.
SORTE HØM HØM POSER
1 RULLE Á 50 STK
TANDRENS HUND OG KAT
REDUCERER PLAK/TANDSTEN
Produktbeskrivelse

Ziwi Peak med kylling er et vådfoder til hunde, og velegnet til alle racer, størrelser og aldersklasser. Det kan gives til hvalpe fra de er 8 uger gamle og resten af livet. Denne variant er baseret på kød og indmad fra kylling og er et velsmagende og komplet hundefoder. Det kan bruges til hunde i alle faser af livet, dog først efter afvænning. Vær opmærksom på at hvalpe, samt diegivende og drægtige tæver, fodres med dobbelt ration, gerne fordelt over 2-3 fodringer per dag. Foderets indhold af vigtige og specifikke næringstoffer, vitaminer og mineraler opfylder det daglige behov hos dit kæledyr.

Grønlæbede muslinger er en naturlig kilde til glucosamin og chondroitin, og dette er med til at beskytte ledbrusken. Især ved store og lidt ældre hunde, kan der opstå problemer med ømme og stive led. Dette kan give hunden en ubehagelig tilværelse og det er derfor vigtigt at holde dens knogler og led sunde. 

Ziwi Peak er et kornfrit foder, som foretrækkes af hundeejere, hvor hunden viser tegn på fordøjelsesbesvær eller overvægt. Fra naturens side er hunde oprindeligt kødædere, og de trives ikke altid med de fyldstoffer som konventionelt hundefoder er baseret på. Her er der typisk tale om korn, majs, kartofler, hvede og ris. 

Vigtige fordele

  • Kornfrit vådfoder som  giver et godt væsketilskud
  • Sunde fedtsyrer for sund hud og blank pels
  • Velsmagende og letfordøjeligt
  • Naturlige mineraler gavner knogler og led

Ziwi Peak med kylling er et 100% naturligt foder baseret på kød og indmad fra fritgående dyr. Dette lækre og saftige foder vil give din hund en daglig forkælelse, som også er sund.

Specifikationer
Varenummer 9421016594863
Vægt 390 g
Mærke ziwi peak
Dyr hund
Konsistens våd
Alder alle aldre
Størrelse alle størrelser
Egenskab barf
Smag kylling
Vægt 0 - 4 kg
Ingredienser

Kød og organer fra kylling (kylling, kyllingelever, kyllingehjerte, kyllingeben), kikærter, new zealandske grønlæbede muslinger, mineraler og vitaminer, tørret tang.

Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber (pr. kg): zinkaminosyrekompleks 150 mg, kobberaminosyrekompleks 37 mg, selengær 29 mg, manganaminosyrekompleks 17 mg, vitamin D3 690 I.E.

Analytisk sammensætning
Protein 12%
Fedt 8%
Råfibre 0,5%
Vand 74%
Råaske 2%

Kalorieindhold: 1325 kcal/kg

Fodringsvejledning:

Voksen hund: For hver 10 kg kropsvægt giver 3/4-1 1/4 dåse dagligt. 

Hvalpe, drægtige eller diegivende tæver gives ca. 1 1/2-2 gange så meget i 2-3 fodringer om dagen. 

Vådfoder serveres ved stuetempratur for den bedste smag. Evt. rester i dåsen opbevares på køl i op til 7 dage. 

Sørg altid for at din hund har adgang til rent drikkevand. 

}