Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 15 STK.
SORTE HØM HØM POSER
1 RULLE Á 50 STK
TANDRENS HUND OG KAT
REDUCERER PLAK/TANDSTEN
Produktbeskrivelse

Ziwi Peak med kylling er et tørfoder til hunde som er velegnet til alle racer, størrelser og aldersklasser. Det kan gives til hvalpe fra de er 8 uger gamle og resten af livet. Denne variant er baseret på kylling og er et velsmagende og komplet hundefoder. Det kan bruges til hunde i alle faser af livet, dog først efter afvænning. Vær opmærksom på at hvalpe, samt diegivende og drægtige tæver, fodres med dobbelt ration, gerne fordelt over 2-3 fodringer per dag. Foderets indhold af vigtige og specifikke næringstoffer, vitaminer og mineraler opfylder det daglige behov hos dit kæledyr.

Ziwi Peak foderet består af kød som er lufttørret på en skånsom måde, og denne proces sikrer god smag og forhindrer bakterier i at udvikle sig. Kyllingekødet kommer udelukkende fra lokale New Zealandske økologiske gårde, hvor fjerkræet er fritgående. Foderet indeholder både kød, indmad og ben fra kyllinger og er en god kilde til rene og sunde proteiner. Da dette produkt er et monoprotein foder, egner det sig godt til hunde med proteinallergi.

Grønlæbede muslinger er en naturlig kilde til glucosamin og chondroitin, og dette er med til at beskytte ledbrusken. Især ved store og lidt ældre hunde, kan der opstå problemer med ømme og stive led. Dette kan give hunden en ubehagelig tilværelse og det er derfor vigtigt at holde dens knogler og led sunde. 

Ziwi Peak er et kornfrit foder, som foretrækkes af hundeejere, hvor hunden viser tegn på fordøjelsesbesvær eller overvægt. Fra naturens side er hunde oprindeligt kødædere, og de trives ikke altid med de fyldstoffer som konventionelt hundefoder er baseret på. Her er der typisk tale om korn, majs, kartofler, hvede og ris. 

Vigtige fordele

  • Kornfrit foder giver en glad og frisk hund
  • Sunde fedtsyrer for sund hud og blank pels
  • Indeholder indmad som gør foderet ekstra smagfuldt
  • Naturlige mineraler gavner knogler og led

Ziwi Peak med kylling er et 100% naturligt foder baseret på kød fra økologiske og fritgående dyr. For en bedre smagsoplevelse, indeholder foderet også ben og indmad, og det giver hunden en daglig forkælelse.

Specifikationer
Varenummer 9421016594788
Vægt 2,50 kg
Mærke ziwi peak
Dyr hund
Alder alle aldre
Størrelse alle størrelser
Egenskab barf
Konsistens tør
Smag kylling
Vægt 0 - 4 kg
Ingredienser

93% kød og organer fra kylling (kyllingekød, kyllingelever, kyllingehjerte, kyllingeben), new zealandske grønlæbede muslinger (3%), lecithin, inulin fra cikorie, tørret tang, salt, DL-methionin, taurin. 

Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber
Vitaminer
Pr. kg.: Vitamin D3 67 I.U. 

Sporstoffer
Pr. kg.: Natriumchlorid 2700 mg, zink-aminosyrekompleks 380 mg, kobber-aminosyrekompleks 66 mg, jern-aminosyrekompleks 65 mg, mangan-aminosyrekompleks 36 mg, selengær 31 mg, 

Analyse
Protein 44%
Fedt 36%
Råfibre 1%
Vand 8%
Aske 10%.

Energiindhold
Pr. kg.: 5.500 kcal.


Fodringsvejledning (g/dag):

Hundens vægt Fodermængde 1 pose rækker til 
(kg) (gram) (dage)
1 21 49
2 35 29
3 47 21
4 58 17
5 69 15
7,5 93 11
10 115 9
15 157 6
20 194 5
25 230 4
30 263 4


Hvalpe, drægtige og diegivende tæver skal fodres med ca. dobbelt mængde foder, fordelt over 2-3 fodringer om dagen. 

}