Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 20 STK.
HØM HØM POSE-HOLDER
MED DISPENSER / ASS. FARVER
ØRREDOLIE TIL HUND OG KAT
RIG PÅ OMEGA 3 & 6 FEDTSYRER
Produktbeskrivelse

Wild Antler gevir er en særdeles langtidsholdbar hundegodbid til hunde af alle racer og størrelser. Det fås i forskellige størrelser, og denne er beregnet til mediumstore hunde.

Gevir fra vildt er en natursnack til din hund og kunstige tilsætningsstoffer er ikke tilsat. Dyregeviret består af et meget hårdt materiale og kan derfor holde meget længe. Ernæringsmæssigt er dette en snack i den sundere ende, da den ikke alene er fedtfattig, men også rig på calcium og mineraler. Desuden er selve kernen hård og den går ikke i opløsning, trods intenst tyggearbejde. Den hårde kerne er en fordel, fordi tyggebenet dermed ikke går i opløsning og snasker dit hjem til.

En hård tyggesnack som dette, er god for hundens tandhygiejne. Snacken passer også perfekt til hunde som har en tendens til at sætte tænderne i inventaret. Som hundeejer kan du glæde dig over at hunden tygger i dyregeviret, fremfor i dørkarme eller møbelben. Til gengæld må geviret ikke gives til hvalpe og ældre hunde, da deres tandsæt ikke kan holde til det.

Ikke bare er gevir fra Wild Antler en snack der varer længe. I modsætning til mange andre typer hundegodbidder, afgives der ingen lugtgener eller svineri på dine tæpper. Det anbefales dog, at man holder geviret væk fra lyse og sarte stoffer. 

Husk, at godbidder ikke må bruges i stedet for det daglige foder. Mængden af godbidder skal medregnes i den daglige fodermængde, så din hund ikke får for mange kalorier. En hund på tyggearbejde skal også have adgang til friskt vand.

Vigtige fordele

  • Ekstra holdbart tyggeben
  • Et 100% rent naturprodukt
  • Langvarig underholdning
  • Lugter og sviner ikke

 
Som et ægte naturprodukt, er alle gevirene forskellige, og du kan derfor ikke forvente, at lige det gevir du får tilsendt, ligner det på foto. Hunden bør holdes øje med, mens den tygger på geviret.

Vær opmærksom på at naturben kan splintre samt belaste din hunds tænder. Vi anbefaler derfor, at du løbende tjekker din hunds mund og altid giver din hund naturben under opsyn. 

Specifikationer
Varenummer 5033190006465
Vægt 100 g
Mærke the wild antler co
Dyr hund
Smag vildt
Type natursnack
Funktion tandrensende
Konsistens hård
Ingredienser

Gevir fra vildt. 

Faldet af på naturlig vis. 

}