Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 15 STK.
HØM HØM POSE-HOLDER
MED DISPENSER / ASS. FARVER
ØRREDOLIE TIL HUND OG KAT
RIG PÅ OMEGA 3 & 6 FEDTSYRER
Produktbeskrivelse

Wild Antler gevir fungerer som et rigtig godt og langtidsholdbart tyggeben til alle hunde. 

Wild Antler er noget helt nyt her på lavpris-dyrehandel. Gevirene stammer fra en farm i England og de er fra bukke som naturligt smider deres gevirer om efteråret. Dette er en dejlig og ekstra hård snack, og du kan ikke give din hund en mere naturlig godbid. Geviret er en god udfordring til den tyggeivrige hund, og det vil helt sikkert appellere til rovdyret i hunden. 

Gevir giver hunden en langvarig og sund tyggeoplevelse. Den er særdeles fedtfattig og har et højt indhold af calcium og mineraler. Den hårde kerne i Geviret går ikke i opløsning under hundens tyggearbejde, og det er en fordel, da andre tyggeben har en tendens til at afgive snask på gulve og tæpper. Det skal dog bemærkes at geviret bør ikke komme i kontakt med lyse og sarte materialer. 

Ved at tygge på en hård tyggesnack som dette, opnår hunden en god tandhygiejne, og får en god stimulering af sine sanser. Gevir er beregnet til voksne hunde med normalt tandsæt. Det må ikke gives til hvalpe og ældre hunde, da deres tandsæt kan tage skade af denne meget hårde tyggesnack.  

Det er vigtigt at holde et øje med en hund der gnasker tyggeben, men også at den har adgang til rigeligt vand. 

Vigtige fordele

  • Langtidsholdbar tyggegodbid
  • Helt naturlig og uden tilsætningsstoffer
  • God stimulering
  • Fås i flere størrelser

Wild Antler gevir er et naturprodukt og du kan derfor ikke forvente, at geviret du køber, er identisk med produktfoto. Denne variant er halveret på langs, så hunden får lettere adgang til kernen.

Specifikationer
Varenummer 5033190006519
Vægt 50 g
Mærke the wild antler co
Dyr hund
Smag vildt
Størrelse small 0 - 10 kg
Type natursnack
Konsistens hård
Funktion snack
Ingredienser

Gevir fra vildt. 

Faldet af på naturlig vis. 

}