Relaterede produkter

KATTESNACK MED FJERKRÆ
SUKKERFRI / SJOVE OG BLANDEDE SNACKS
Produktbeskrivelse

Vitakraft Crispy Crunch Classic kattegodbid med fjerkræ er en lækker og knassprød godbid til din kat. De små kroketter i posen er sprøde udenpå, men har et lækkert og blødt fyld af fjerkræ indeni.

Med denne pose Crispy Crunch Classic med fjerkræ fra Vitakraft, får du en sammensætning af sunde og ernærende ingredienser, som kan bidrage til kattens velbefindende og optimale sundhed. De giver din kat en helt fantastisk smagsoplevelse, hvor der hverken er tilsat sukker eller andet end hvad der står på ingredienslisten.

Hvad end du træner din kat, leger med den eller den blot sidder og ser sød ud, er der en god grund til at give den en kødfyldt godbid fra posen med Crispy Crunch Classic kattegodbid med fjerkræ fra Vitakraft. Når din kat sætter tænderne i disse godbidder, vil den første opleve en sprød skal, som knaser godt mellem bisserne. Derefter vil katten hurtigt opleve, at Vitakraft har spækket sine godbidder med et blødt kødfyld af fjerkræ. 

Vigtige fordele ved Vitakraft Crispy Crunch Classic med fjerkræ: 

  • Sukkerfri godbid til kat
  • Med protein fra fjerkræ
  • Tilsat taurin for optimal sundhed
  • Sprød godbid med blødt fyld
  • Genlukpose holder godbidder friske


Din kat vil med garanti nyde disse godbidder, men det anbefales at du maksimalt giver 15 godbidder til din kat hver dag, da godbidder aldrig må erstatte kattens daglige foderindtag. Sørg altid for at din kat har frisk vand i en ren skål. 

Specifikationer
Varenummer 4008239288141
Vægt 60 g
Mærke vitakraft
Dyr kat
Egenskab sukkerfri
Konsistens hård
Smag fjerkræ
Ingredienser

Sammensætning: Korn, kød og animalske biprodukter (fjerkræ 21,1%), olie og fedtstoffer, vegetabilske proteinekstrakter, vegetabilske biprodukter, mælk og mejeriprodukter.

Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer:
3a672a, Vitamin A: 5.000 IE
3a671, Vitamin D3: 500 IE
3a370, Taurin: 1.000 mg

Analytiske bestanddele:
Protein: 30%
Fedt: 20%
Råfibre: 3,5%
Råaske: 5% 

Kattegodbidder uden tilsat sukker. 
 
Farvestoffer og antioxidanter er tilsat.
}