Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 20 STK.
BEEF STICK BLØD HUNDESNACK
SUKKERFRI / SMAGER AF KALKUN
Produktbeskrivelse

Vitakraft Beef Stick Low Fat Kalkun er en dejlig og fedtfattig snack til hunde af alle racer.

Hvis din hund elsker træning, leg eller agility, er Vitakraft Beef Stick Low Fat Kalkun oplagt at bruge i den sammenhæng. Når hunden har gjort det godt til træning eller har været dygtig, kan du give den en lille godbid som belønning eller du kan give den en hel tyggestang, hvis hunden har brug for noget ekstra oven på en lang dag. Vitakraft Beef Stick Low Fat Kalkun kan også bruges til opdragelse i hverdagen.

Denne lækre tyggepind forsyner din hund med noget lækkert at gnave i og så er den oven i købet sund. Hunden får vigtigt vitaminer med i købet, som hjælper med at holde hunden rask og frisk. Vitakraft Beef Stick Low Fat Kalkun er desuden fremstillet uden konserveringsmidler og sukker samt kunstige farve- og smagsstoffer, så din hund får et dejligt og naturligt produkt.

Denne liflige hundesnack fra Vitakraft er rig på kød af høj kvalitet. Derudover er både kalkun og struds let at fordøje for hunden, så Vitakraft Beef Stick Low Fat Kalkun egner sig også godt til hunde, der har en lidt sart fordøjelse. Tyggestangen kan gives hel eller let deles i mindre stykker, hvis du for eksempel har en lille hund.

Vigtige fordele

  • Indeholder vitaliserende L-carnitin.
  • Uden kunstige smags- og farvestoffer.
  • Sukkerfri og uden konserveringsmidler.
  • Fedtfattig tyggestang.
  • Højt kødindhold.
  • God som belønning eller bare som tyggesnack mellem måltiderne.
  • Nem at dele i mindre stykker.


Vitakraft Beef Stick Low Fat Kalkun er en dejlig godbid, der kan bruges som tyggesnack eller belønning, for eksempel efter træning.

Specifikationer
Varenummer 4008239288042
Vægt 12 g
Mærke vitakraft
Dyr hund
Egenskab sukkerfri
Type små bidder
Konsistens blød
Smag fjerkræ
Funktion hvalpegodbidder
Ingredienser

Ingredienser:

Kød og animalske biprodukter 95,8% (oksekød, svin, kalkun 24%), mineraler, vegetabilske biprodukter (kartoffelstivelse), korn (ris).

Analytiske bestanddele:

Fedt 20%, fugtighed 33%, protein 30%, råaske 9%, råfiber 4,0%.

Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer:

L-carnitin 200mg/kg.

}