Relaterede produkter

Produktbeskrivelse

Vitapol Smakers Undulatsnack med jordbær giver dine undulater en lækkerbisken med masser af frø, og er samtidig en god afveksling til fuglenes normale fuldfoder.

Vitapol Smakers Undulatsnack med jordbær sørger for, at dine undulater både får forkælet smagsløgene og giver dem samtidig lidt underholdning. Til gengæld hjælper Vitapol Smakers Undulatsnack med jordbær også med at holde fuglenes helbred i top, da det indeholder naturlige vitaminer og mineraler, der er med til at støtte op om undulaternes naturlige immunforsvar.

Vitapol Smakers Undulatsnack med jordbær er en herlig snack, der både smager fortræffeligt og er med til at give dine undulater lidt afveksling fra det daglige foder. De lækre gnavestænger giver nemlig både fuglene underholdning og udfordring. Husk dog, at dette kun er et tilskudsfoder og at undulaterne skal have et fuldfoder at leve af. Vi kan anbefale Vitapol Karmeo Premium Undulatfoder, der også er til salg her på hjemmesiden.

Vitapol Smakers Undulatsnack med jordbær giver de eventyrlystne undulater en lækker snack med uimodståelige frø, der vil få dem til at synge af glæde. Godbidden er en lækkerbisken, der giver fuglene en fabelagtig smagsoplevelse og så findes Vitapol Smakers Undulatsnack oven i købet i yderligere to varianter, frugt og honning, der også kan købes her på siden.

Vigtige fordele

  • Indeholder naturlige vitaminer og mineraler, der gavner fuglenes velbefindende.
  • Sunde og velsmagende snacks med masser af naturlige lækkerier til undulaterne.
  • Artstilpasset beskæftigelse til undulaterne.
  • Masser af gnaveglæde til dine fugle.
  • Fremstillet i EU.
  • Naturlig snack, som fuglene vil elske.


Vitapol Smakers Undulatsnack med jordbær er sunde fuglesnacks, som dine undulater vil elske at sætte næbbet i.

Specifikationer
Varenummer 5904479021106
Vægt 90 g
Mærke vitapol
Dyr fugl
Smag frugt
Dyregruppe undulat
Ingredienser

Frøstænger fra Vita Pol med jordbær er et godt supplement til din undulat. Æsken indeholder 2 stk. nærende frøstænger, som dit kæledyr vil elske.

Indeholder: Korn, frugt og naturlige vitaminer.

 

}