Relaterede produkter

Produktbeskrivelse

Vitapol Smakers Undulatsnack med honning giver dine undulater en lækkerbisken med masser af frø, og er samtidig en god afveksling til fuglenes normale fuldfoder.

Vitapol Smakers Undulatsnack med honning giver både afveksling, god smag og sundhed i én lækker snack. Vitapol Smakers Undulatsnack med honning indeholder naturlige vitaminer og essentielle mineraler, der hjælper undulaterne med at holde immunforsvaret stærkt og modstandsdygtigt, så fuglene bedre kan holde sig raske og sunde hele livet.

Vitapol Smakers Undulatsnack med honning giver de eventyrlystne undulater en lækker snack med uimodståelige frø, der vil få dem til at synge af glæde. Godbidden er en lækkerbisken, der giver fuglene en fabelagtig smagsoplevelse og så findes Vitapol Smakers Undulatsnack oven i købet i yderligere to varianter, jordbær og frugt, der også kan købes her på siden.

Vitapol Smakers Undulatsnack med honning er med til at give dine undulater lidt variation i hverdagen. Disse herlige snacks er både sunde og velsmagende og giver legesyge undulater lidt underholdning og udfordring, når de vil have nogle lækre frø. Husk dog, at dette kun er et tilskudsfoder. Det er vigtigt, at undulater lever af et rigtigt fuldfoder og hertil kan vi anbefale Vitapol Karmeo Premium Undulatfoder, der kan købes her på siden.

Vigtige fordele

  • Sunde og velsmagende snacks med masser af naturlige lækkerier til undulaterne.
  • Fremstillet i EU.
  • Masser af gnaveglæde til dine fugle.
  • Naturlig snack, som fuglene vil elske.
  • Indeholder naturlige vitaminer og mineraler, der gavner fuglenes velbefindende.
  • Artstilpasset beskæftigelse til undulaterne.


Vitapol Smakers Undulatsnack med honning er sunde fuglesnacks, som dine undulater vil elske at sætte næbbet i.

Specifikationer
Varenummer 5904479021076
Vægt 90 g
Mærke vitapol
Dyr fugl
Smag honning
Dyregruppe undulat
Ingredienser

Tilskudsfoder:

Sammensætning: Gul hirse, rød hirse, afskallet havre, rød durra, hørfrø, hampfrø, hvedemel, biprodukter fra biavl (0,5%), 

}