Relaterede produkter

Produktbeskrivelse

Vitapol Smakers Undulatsnack med frugt giver dine undulater en lækkerbisken med masser af frø, og er samtidig en god afveksling til fuglenes normale fuldfoder.

Vitapol Smakers Undulatsnack med frugt er en herlig snack, der både smager fortræffeligt og er med til at give dine undulater lidt afveksling fra det daglige foder. De lækre gnavestænger giver nemlig både fuglene underholdning og udfordring. Husk dog, at dette kun er et tilskudsfoder og at undulaterne skal have et fuldfoder at leve af. Vi kan anbefale Vitapol Karmeo Premium Undulatfoder, der også er til salg her på hjemmesiden.

Vitapol Smakers Undulatsnack med frugt giver både afveksling, god smag og sundhed i én lækker snack. Vitapol Smakers Undulatsnack med frugt indeholder naturlige vitaminer og essentielle mineraler, der hjælper undulaterne med at holde immunforsvaret stærkt og modstandsdygtigt, så fuglene bedre kan holde sig raske og sunde hele livet.

Vitapol Smakers Undulatsnack med frugt er en perfekt snack til dig, der ejer eventyrlystne undulater. Disse godbidder består nemlig af lækre frø og frugter, som vil få fuglene til at kvidre af glæde, når du sætter snacken op i buret til dem. Hvis dine fugle gerne vil have yderligere variation, findes der også to andre varianter af Vitapol Smakers Undulatsnack med henholdsvis honning og jordbær her på siden.

Vigtige fordele

  • Sunde og velsmagende snacks med masser af naturlige lækkerier til undulaterne.
  • Indeholder naturlige vitaminer og mineraler, der gavner fuglenes velbefindende.
  • Artstilpasset beskæftigelse til undulaterne.
  • Fremstillet i EU.
  • Masser af gnaveglæde til dine fugle.
  • Naturlig snack, som fuglene vil elske.


Vitapol Smakers Undulatsnack med frugt er sunde fuglesnacks, som dine undulater vil elske at sætte næbbet i.

Specifikationer
Varenummer 5904479021083
Vægt 90 g
Mærke vitapol
Dyr fugl
Dyregruppe undulat
Smag frugt
Ingredienser

Tilskudsfoder.

Sammensætning: Gul hirse, rød hirse, hvedemel, nigerfrø, saflorfrø, hyldebær, kokosmel, æble, appelsinskal, gær og dele heraf. Sensoriske tilsætningsstoffer: Farvestoffer. 

Analytiske bestanddele: Råprotein 10,6%, råfedt 3,1%, råfiber 5,3%, fugtighed 12,0%, råaske 4,8%.

}