Relaterede produkter

2 X FRØSTANG PAPEGØJE
MANDEL & TROPEFRUGT
2 X GRÅPAPEGØJE-FRØSTANG / SUKKERFRI
HONNING & ANIS
Produktbeskrivelse

Vitakraft Menu Papegøjefoder er det populære og originale foder, der hjælper den voksne papegøje til et sundt og godt liv.

Med Vitakraft Menu Papegøjefoder får din fugl et harmonisk og lækkert produkt, der hverken er tilsat konserveringsmidler eller kunstige farve- og smagsstoffer. Derudover hjælper indhold af vitaminer din papegøje med at opretholde et godt immunforsvar, så den bedre kan holde sig sund og rask på lang sigt.

Vitakraft Menu Papegøjefoder giver din papegøje det originale og populære foder fra Vitakraft, der giver fuglen et velsmagende og afbalanceret måltid, der er krydret med en masse naturlige lækkerier. Papegøjen vil elske smagen af nødder, rød majs, frø og gulerod, der både er nærende og smager fabelagtigt.

Vitakraft Menu Papegøjefoder sørger for, at din papegøje får al den næring, som den har brug for, så den kan få et sundt og godt liv. Foderet smager godt og indeholder vigtige mineraler, blandt andet jod, der gavner din papegøjens stofskifte, mens sammensætningen af calcium og fosfor støtter papegøjens knoglestruktur. Vitakraft Menu Papegøjefoder er desuden ikke tilsat sukker.

Vigtige fordele

  • Vigtige vitaminer hjælper papegøjen mod et sundt liv.
  • Tilsat beta-glukaner, der hjælper med at holde maven i orden.
  • Indeholder mineraler og sporstoffer, herunder jod, der støtter stofskiftet.
  • Sammensætningen af calcium og fosfor gavner papegøjens knoglestruktur.
  • Ikke tilsat konserveringsmidler og sukker.
  • Det helt rigtige foder til den voksne papegøje.
  • Afbalanceret og komplet næring.
  • Indeholder lækre frø, nødder, rød majs og gulerod, som fuglen vil elske.


Vitakraft Menu Papegøjefoder indeholder vigtige vitaminer og beta-glukaner, der støtter immunforsvaret for din papegøje.

Specifikationer
Varenummer 4008239214379
Vægt 3,00 kg
Mærke vitakraft
Dyr fugl
Dyregruppe papegøje
Ingredienser

Korn ( rød majs 4%), frø 27,7% (solsikkerblomsterkerner 200,6 %), mineraler, grønseger (tørre ærte 1,5 %,  tørre guderod 1 %), nødder 1%, vegetabelske bi produkter, honning 0,02 %, olie og fedt, gær (beta glukan 80mg/kg). 

 

Indholdsanalyse:

Vitamin A: 6000 IU

Vitamin D3: 600 IU

 Jod: 4,97 mg

Mangan: 39,98 mg

Zink: 20,04 mg

 

Fodringsvejlidning: ca. 4 spsk. med top (30-50)  dagligt pr. dyr. 

}