Relaterede produkter

SORT RULLELINE MED SNOR
KÆLEDYR: 0 - 12 KG
HVALPEMÅTTE UDEN DUFT
7 STK / ENKEL OG PRAKTISK
Produktbeskrivelse

Trixie Samoa Classic Hundemadras er din hunds nye liggepude i et slidstærkt og stilrent design.

En Samoa hundemadras fra Trixie kan nærmest redde hundens nattesøvn, hvis den elsker at putte sig og ligge på bløde steder. Et andet alternativ er at købe madrassen og bruge den i hundekurven, ligesom en lækker og blød hundeseng med en madras.

Når du har gået en lang tur i hundeskoven, kommer din hund måske hjem med beskidte poter og pels. Det bliver madrassen selvfølgelig lidt beskidt af med tiden, så når den har behov for at blive vasket, kan du med fordel lyne betrækket af. Smid det i vaskemaskinen på 60°C og du får en hundeseng, som er god som ny. Skumfyldet vaskes i hånden og lufttørrer indtil du er helt sikker på, at der ikke er mere fugt tilbage i madrassen.

Betrækket er af polyester og den specielle vævning gør madrassen ekstra slidfast, så den kan holde til mange års brug. Det 10-15 cm tykke fyld i kanten, sørger for at den holder sin form. Området, som hunden ligger på, har en tykkelse på 2,5 cm og betyder at hunden ikke bliver nær så udsat for kulde fra gulvet.

Fordele ved Trixie Samoa Classic Hundemadras:

  • Blødt skumfyld holder faconen
  • Betrækket kan maskinvaskes
  • 60°C dræber skadelige bakterier
  • Slidstærkt og kraftigt betræk

Denne super bløde pude fra Trixie er lavet af kraftigt polyester. Selve puden indeni kan vaskes i hånden og betrækket kan maskinvaskes ved 60°C og egner sig til sarte hunde med tendens til allergiske reaktioner.

Specifikationer
Varenummer 4011905282459
Vægt 1,64 kg
Længde 100
Bredde 75
Mærke trixie
Dyr hund
Type oval
Størrelse medium 11 - 25 kg
Materiale polyester
Funktion madras/pude
Farve grå
Ingredienser
}