Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 20 STK.
Produktbeskrivelse

Trixie Premio Kaninbidder giver dig mulighed for at forkæle din bedste ven med en sund lille godbid, der ikke er tilsat sukker.

Som hundeejer er det altid dejligt at kunne give sin hund en godbid og se hvor glad hunden bliver. Men det er vigtigt at huske, at godbidder ikke er fuldfoder. Hundens næringsbehov skal dækkes ind af et rigtigt tør- eller vådfoder og giver du godbidder, er det en god idé at give lidt mindre foder. Hunden skal desuden altid have adgang til en ren skål med frisk drikkevand.

Trixie Premio Kaninbidder er alsidige snacks, der kan anvendes på flere måder. De kan blandt andet bruges til hunde, der er i træning eller går til agility. Når hunden har haft en god dag på banen eller har lært noget nyt, kan du passende give den en godbid, så den ved, at den har gjort det rigtigt og føler sig værdsat. Trixie Premio Kaninbidder er også gode til den almindelige opdragelse, når hunden skal lære at sætte sig ned eller give pote.

Disse herlige små Trixie Premio Kaninbidder vil straks forføre din hunds smagsløg. De er fyldt med protein og samtidig fattige på fedt, så når din hund sætter tænderne i snacken, der består af et lille snackben svøbt ind i tørret kaninkød, så det ligner et kyllingelår, får den både en dejlig smagsoplevelse og en sund godbid. Trixie Premio Kaninbidder er ikke tilsat sukker, er glutenfri og ligger i en smart pose, der kan lukkes igen, så den er let at have med på jeres gåture.

Vigtige fordele

  • Lav fedtprocent.
  • Højt proteinhold.
  • Lækre og velsmagende små snacks til din bedste ven.
  • Smart genlukpose.
  • Oplagte godbidder til træning eller opdragelse.
  • Glutenfri godbidder.
  • Ikke tilsat sukker.


Trixie Premio Kaninbidder er glutenfri små godbidder, som du kan give til din bedste ven, når hunden har været rigtig dygtig.

Specifikationer
Varenummer 4011905315461
Vægt 131 g
Mærke trixie
Smag vildt
Konsistens hård
Egenskab glutenfrit
Funktion tandrensende
Type små bidder
Ingredienser

Kaninkød (52%), mineraler, ærteprotein, sojaprotein, glycerin, sorbitol.

Analyse
Protein 28,8%, råaske 3%, fedt 1,7%, træstof 0,9%, vandindhold 22,1%.


}