Relaterede produkter

GRÅT HUNDETÆPPE
HUNDETÆPPE 150 X 100 CM
VASKBAR VED 30 GRADER
SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 15 STK.
Produktbeskrivelse

Trixie Luna Hyggehule er en super sød hule fra Trixie, der har et flot og rustikt look, som vil passe ind i alle hjem. Hulen er udstyret med en lynlås hele vejen rundt, der forbinder de to dele med hinanden. Dette giver din kat eller hund mulighed for at bruge den som en hule eller som en kurv.

Inden i hulen har din firbenede ven en førsteklassespude med fleece, der gør det blødt og behageligt at ligge i hulen. Mens din kat eller hund ligger behageligt, kan den nyde det beskyttende hylster, der omfavner den, så den kan ligge i fred og ro.

Hulen er lavet i polyester, der ligner filt, hvilket gør, at hulen lettere afviser snavs, så den beholder sit nordiske look. Skulle puden blive beskidt eller lugte af våd hund, vasker du den blot.

Så har du en kat eller en lille hund, der bare elsker små og hyggelige rum, så er denne Trixie Luna hule lige det, du mangler. 

Fordele ved Trixie Luna Hyggehule:

  • Lynlås skaber flere muligheder
  • Flot og moderne udseende
  • Maskinvask puden (40 grader)
  • Hulen bør vaskes i hånden

Hulen er også nem at gøre ren, da den let afviser skidt, så den hele tiden ser ren ud. Skulle du få lyst til at vaske den, kan puden vaskes i i vaskemaskines og tørres ved lav varme i tørretumbleren.

Specifikationer
Varenummer 4011905363165
Vægt 580 g
Længde 46
Bredde 40
Højde 24
Mærke trixie
Dyr hund
Type oval
Størrelse small 0 - 10 kg
Farve grå
Materiale polyester
Funktion hule
Ingredienser
}