Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 20 STK.
BLØD HUNDESNACK
LÆKKER OG CREMET
SKRUELÅG
PASSER TIL TRIXIE TUBESNACKS
Produktbeskrivelse

Trixie Kyllingecreme giver din hund en uimodståelig smagsoplevelse, som den sent vil glemme.

Trixie Kyllingecreme smager himmelsk og vil øjeblikkeligt bliver din hunds nye favorit. Og den vidunderlige smag er ikke den eneste fordel. Tuben gør det legende let at give hunden en godbid. Du behøver ikke få fedtede fingre, da du bare kan klemme godbidden ud og lade hunden spise den og det er ikke engang nødvendigt at tage vanterne af på en kold dag. Trixie Kyllingecreme kan desuden også anvendes som smagfuld topping til hundens tørfoder, når den har fortjent lidt lækkert.

Trixie Kyllingecreme passer rigtig godt til dig, der ejer en hund, der kan lide at træne og være aktiv. Hvis du lige har lært hunden noget nyt eller den har gjort et godt stykke arbejde, kan du øjeblikkeligt belønne den med Trixie Kyllingecreme, så ved hunden også, at den gjorde det rigtige. Trixie Kyllingecreme kan ikke bare bruges som belønning, men også som forkælelse, når du bare vil være sød ved din bedste ven.

Trixie Kyllingecreme vil få din hunds hale til at logre, men husk, at det er en god idé at bruge godbidder og snacks med omhu. Hunden skal have sit daglige fuldfoder, der giver hunden den rette næring. Og benytter man godbidder, er det en god idé at bruge lidt mindre foder. Husk at hunden altid skal have adgang til en ren skål med frisk drikkevand, så den kan slukke tørsten.

Vigtige fordele

  • Du slipper for fedtede fingre.
  • Let at have med på gåtur og træningsbane.
  • Fantastisk og forførende smag, som hunden vil elske.
  • Glutenfri creme, der ikke er tilsat sukker.
  • Alsidig og særdeles velsmagende hundesnack.
  • Kan bruges som godbid eller topping til hundens foder.


Trixie Kyllingecreme kan både bruges som godbid og som lækker topping til hundens tørfoder.

Specifikationer
Varenummer 4011905031798
Vægt 100 g
Mærke trixie
Dyr hund
Funktion hundesnack
Type pasta-creme
Smag kylling
Konsistens blød
Egenskab glutenfrit
Ingredienser

Kød og animalske biprodukter (alt fra fjerkræ, 56%), fjerkræbouillon, kartoffelstivelse, mælkeprotein, grøntsager (krydderier).

Analyse
Fedt 25,2% protein 8%, råaske 0,9%, råfibre 0,2%, fugtighed 59,7%.

}