Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 15 STK.
BEEF STICK BLØD HUNDESNACK
SUKKERFRI / DEJLIG SMAG AF OKSEKØD
GRÅT NYLONHUNDEBUR
NEM AT FOLDE SAMMEN
Produktbeskrivelse

Trixie Giraf Hundelegetøj kan, med sin 52 cm lange krop og flotte farver, blive din hunds nye legekammerat.

Aktivitetslegetøj kan udfordre og stimulere din hund i dagligdagen, så du får en mentalt sund og glad hund. Legetøjet er derfor indvendigt monteret med en himsterdims med en sjov lyd, når hunden klemmer på giraffen.

Plysgiraffen med den farverige krop fra Trixie er den optimale legekammerat til enhver hund. Giraffen vil føles stor og skabe tryghed for de mindste hunde mens store hunderacer måske vil føle omsorg for den bløde plysgiraf. Hundelegetøjet er i hvert fald designet til, at hunden kan bære rundt på bamsen.

Den farverige og sjove giraflegetøj fra Trixie er velegnet til kaste- og trækkelege, men anbefales mest som trækkelegetov for mindre hunde da bamsen ellers kan gå i stykker. Trixies hundelegetøj der forestiller en giraf er syet i tre friske farver. Hos os køber du altid legetøj til din hund, som spreder glæde i ethvert hundehjem.

Giraffens fordele:

  • Blød plysbamse med fyld
  • Lyden aktiverer hunden
  • Lang og sjov girafbamse

Husk altid at holde din hund under opsyn når den leger med legetøj. Smid legetøjet ud hvis det går i stykker. Hos Lavprisdyrehandel finder du et stort og varieret udvalg af kvalitetslegetøj til hunde fra alle de kendte mærker.

Specifikationer
Varenummer 4011905357744
Vægt 120 g
Mærke trixie
Dyr hund
Størrelse alle størrelser
Funktion leg
Materiale plys
Ingredienser
}