Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 20 STK.
SORT PLASTIK
SAVIC COSY HUNDESENG 43 X 28 X 19 CM
NEM AT RENGØRE
GRÅ HUNDESENG
KAN HÅNDVASKES
Produktbeskrivelse

Trixie Finley Hundeseng er et fint og blødt liggested til din hund fra den tyske producent Trixie. Sengen er fremstillet i polyester, som er et slidstærkt materiale, hvor betrækket har et vævet bomuldslook i en flot grå farve. 

Puden indeni sengen er fyldt med et blødt og isolerende fyld af polyesterfleece, som gør sengen behagelig at ligge i over længere tid, som for eksempel i løbet af natten. Så undgår din hund at ligge direkte på det hårde og kolde gulv, men i stedet kan putte sig i kurven og få varmen. Puden er fastgjort til selve sengen, så den ikke kurrer rundt og pludseligt ligger uden en pude under sig.

Finley hundesengen fra Trixie kommer i en neutral grå, hvor det nordiske look kan passe ind i alle hjem og stuer. Under bunden på hundesengen er der påsat dutter, så den ikke glider hen over gulvet når, din hund smider sig i kurven eller springer ud af den, når du træder ind af døren.

Fordele ved Trixie Finley Hundeseng:

  • Ekstra blødt og formstabilt fyld
  • Skridsikker bund, så den står fast
  • Hundesengen kan håndvaskes
  • Slidstærkt polyesterbetræk kan aftages


Hvis du skulle få behov for at vaske sengen, kan du tage betrækket af og vaske den i hånden eller i maskinen ved 40 grader. Du kan med fordel fylde sengen med masser af tæpper, søde bamser og legetøj, for at give din hund ekstra tryghed i hundekurven, når du ikke er hjemme.

Der er angivet udvendige mål: 90 x 70 cm

Specifikationer
Varenummer 4057589374127
Vægt 2,44 kg
Mærke trixie
Dyr hund
Størrelse medium 11 - 25 kg
Materiale polyester
Type firkantet
Farve grå
Funktion hundeseng
Ingredienser
}