Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 20 STK.
SPRØD HUNDEKIKS-MIX
ASSORTEREDE BLANDEDE KIKS
Produktbeskrivelse

Trixie Be Nordic Flethundekurv kan med sit nordiske design pryde alles hjem. Pileflet er meget populært og det skyldes flere ting. For det første er det et godt materiale at arbejde med, da det er meget fleksibelt og har en god holdbarhed. Derudover slipper du for at købe en hundekurv i plastik, og støtter i stedet op om de naturlige materialer.

Din hund vil elske dig for at komme hjem med en Trixie Be Nordic Flethundekurv, da der medfølger en stor og meget blød pude i en changerende og matchende grå farve. Puden er med blødt plys og polyesterfyld, der skaber tryghed og isolerer for kulde fra gulvet.

Med en hundekurv fra Trixies Be Nordic-linje kan du forhåbetligt undgå, at din hund smider sig midt på køkkengulvet eller i døråbningen, da den fremadrettet kommer til at foretrække sin nye hundekurv i pileflet og en dejlig, blød hundepude.

Den lyse, næsten perlemorsfarvede pude, kan afskrække nogle hundejere fra at købe hundekurven. Men det er helt uden grund, for puden kan uden problemer smides i vaskemaskinen ved 40°C. For at din hund ikke skal mangle sin pude i for lang tid, kan du også med fordel smide den i tørretumbleren ved lav varme. Så bliver hundepuden god som ny lige indtil næste gang, din hund smider sig i kurven efter en lang og mudret gåtur i skoven.

Fordele ved Trixie Be Nordic Flethundekurv:

  • Flot og nordisk look
  • Blød pude medfølger
  • Kan vaskes ved 40°C
  • Tørretumbles ved lav varme

Bemærk at målene på hundekurven er de udvendige mål: 50 x 37 cm

Specifikationer
Varenummer 4011905280912
Vægt 920 g
Mærke trixie
Dyr hund
Størrelse small 0 - 10 kg
Type firkantet
Materiale flet
Farve grå
Funktion seng
Ingredienser
}