Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 20 STK.
BEEF STICK BLØD HUNDESNACK
SUKKERFRI / MED OKSEKØD OG VILDT
BEEF STICK BLØD HUNDESNACK
SUKKERFRI / LÆKKER LAMMESNACK
Produktbeskrivelse

Trixie Be Nordic Ocke Blæksprutte Hundelegetøj er den blødeste plysbamse og siger en lyd, der kan aktivere din hunds sanser og gøre hunden ekstra legesyg.

Bamsen er døbt Ocke og er udformet som en storsmilende blæksprutte med pjaskende arme og ben. Den bliver helt sikkert en favorit for de havelskende hundejere, da øjnene er syet med tråd og derfor ikke er til fare for at falde af og blive slugt af din hund. 

Legetøjet, der ligner en sød blæksprutte, er fremstillet af blødt og plysset polyester. Plysdyret kan bruges af alle hunde uanset størrelse. Legetøjet fungerer desværre ikke som et bidelegetøj, da bamsen kan risikere at gå i stykker. Især, hvis din hund ligger og gnasker løs på den. Derfor anbefaler vi ikke, at du køber de bløde bamser, hvis din hund gerne vil flænse sit legetøj i stykker. Hvis din hund derimod har brug for en sød puttekammerat til hundekurven, er blæksprutten Ocke det oplagte valg!

Fordele for Trixie Be Nordic Ocke Blæksprutte Hundelegetøj:

  • Tryghedsskabende bamse til kurven
  • Lyd og fangarme stimulerer din hund
  • Indsyede øjne for at undgå løsdele


Aktivitetslegetøj er godt, når du skal udfordre din hund i dagligdagen. Alle hunde har brug for aktivering, hvor legetøjet medvirker til, at din hund bliver stimuleret og derved forbliver glad og sund. Det er med til at øge den adfærd, som gør din hund mere afbalanceret for at mindske hundens aggressioner og gøen. Legetøjet er også med til at udfordre din hunds intellekt og skærper på samme tid din hunds instinkter for at jage og undersøge.

 

NB: Hvis bamsen bliver tygget istykker, bør du udskifte den. Hos Lavprisdyrehandel finder du et stort og varieret udvalg af kvalitetslegetøj til hunde fra alle de kendte mærker.

Specifikationer
Varenummer 4011905360430
Vægt 130 g
Mærke trixie
Dyr hund
Funktion aktivering
Størrelse alle størrelser
Materiale plys
Ingredienser
}