Relaterede produkter

BLØD HUNDESNACK
SUKKERFRI / DEJLIG SMAG AF OKSEKØD
BLØD HUNDESNACK
SUKKERFRI / PERFEKT TIL HUNDETRÆNING
GRÅ FLEECETÆPPE
VASKBAR VED 30 GRADER
Produktbeskrivelse

Lever du i frygt for at din store hund går ture på egen hånd, farer vild, forsvinder eller måske løber bort? Så bør du købe denne Tractive GPS Pet Tracker XL, der helt sikkert vil være alle pengene værd.

Denne smarte GPS tracker gør det muligt for dig altid at se, hvor din hund er eller har været henne. GPS'en virker med en app, og giver dig mange smarte funktioner for tracking. Eksempelvis kan du indstille en såkaldt safezone, der fungerer som et digitalt hegn, hvor du modtager en alarm, så snart din hund er lidt for eventyrlysten og forlader det angivne område.

Udover at kunne live-tracke, hvor din hund er lige nu og her, så gemmer den også en lokationshistorik på appen, så du har mulighed for at se, hvor den har været i løbet af dagen og sågar hele ugens færden er muligt for dig at se.

Heldigvis er denne Tractive GPS Pet Tracker XL 100% vandtæt, så du med ro i maven kan lade hunden gå rundt i regnvejr, bade i søer eller beholde den på under spuling med vandslangen efter et dejligt mudderbad. Når batteriet, der holder i op til 6 uger, er ved at løbe tør for strøm, får du en besked herom så du hurtigt kan få den opladet med den medfølgende adapter.

Tracker din hund verden rundt: 
Modsat mange andre GPS-enheder til hunde, har Tractive GPS Pet Tracker ingen begrænsninger, når det kommer til afstand. Faktisk giver denne Tractive GPS dig mulighed for at spore din hund i over 150 lande uanset, hvor de ligger i verden. 

Realtids Tracking: 
Du kan downloade Tractive App (Tractive GPS for Dogs and Cats) via App StoreGoogle Play eller via Tractive's egen hjemmeside, for at holde styr på din hund i realtid - ligegyldigt om du er på arbejde, på ferie, derhjemme eller måske på farten for at lede efter din firbenede ven. 

Safezone: 
Giver dig mulighed for at sætte grænser for din hund, så du selv kan bestemme det område din hund må opholde sig indenfor og få besked, når den bevæger sig udenfor området. 

Design: 
Denne fine lille GPS er vandtæt og kommer i et utroligt småt og let design, hvilket gør, at din hund ikke bliver generet af at have GPS'en på. Denne Tractive GPS har også et lille lys, der gør, at du nemt kan finde din hund i mørke og let kan se, om der skal mere strøm på. 

OBS: 
For at denne Tractive GPS virker, er det vigtigt, at du opretter en bruger via my tractive eller deres App og efterfølgende aktiverer GPS'en ved at tegne et abonnement. Prisen kan variere alt efter hvor mange fordele du ønsker, at dit abonnement skal indeholde. 

Pakken indeholder: 

  • 1 stk GPS
  • 2 halsbåndsklips (str. A og B)
  • Tractive AC-adapter
  • USB-kabel med opladningsklemme
  • Brugermanual

 

GPS'en måler: 
Højde: 8 cm
Bredde: 4,5 cm
Dybde: 2,9 cm
GPS'en vejer 143 g

 

GPS'en kan også anvendes til store kæledyr.

Specifikationer
Varenummer 9120056450411
Vægt 400 g
Mærke tractive
Dyr hund
Funktion gps
Ingredienser
}