Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter
Tilbehør og reservedel til kattelemme
Her på Lavpris.dk har vi et godt udvalg af reservedele til kattelemme. Skulle det ske, at din kattelem går i stykker eller bliver ødelagt, kan du hos os nemt få fat i nye dele til den. Vi har dele til flere forskellige typer af kattelemme, tunnelelementer samt nye magnetnøgler og magnethalsbånd. Hvis du har en dør, der er bredere end normalt, så kan du hos Lavprisdyrehandel.dk få separate tunnelelementer til den, sådan at den vil passe med alle vore typer af kattelemme. Man bør inden man tager stilling til at købe en kattelem, finde ud af hvilken type kattelem, der passer bedst, og om den passer i dybden til den dør du vil have den monteret ind i. På den måde kan man undgå, at man bestiller noget, der er forkert og bliver nødt til at bestille reservedele.

Hvor kan man installere kattelemmen?
Man installerer kattelemmen i en almindelig dør som udgangspunkt, men man kan også montere den i andre typer af vægge eller døre, der ikke har standardmål. Hvis man skal installere kattelemmen på andre ting end en almindelig dør, skal man huske at bestille med en tunnelforlænger. Det er en god ide at bruge en tunnelforlænger, da det minimerer risikoen for, at katten laver skade på sig selv eller tunnelen. Den beskytter også det indvendige i døren såsom isolering, m.m. Hvis man installerer flere tunnelelementer på en dør kan det blive noget ustabilt.

Reservedele til kattelemme
På Lavprisdyrehandel.dk finder du flere forskellige typer af reservedele til din kattelem. Vi har reservedøre til både Staywell kattelemme og Trixie kattelemme. Hvis din kattelem er blevet slidt kan der komme træk ind i huset og dette kan nemt ordnes ved at skaffe en ny reservedør til den. Vi vil gerne påpege, at det er godt at have en rutine på at tjekke dine dyr, om de har halsbånd på, om kattelemmen virker som den skal, og at den ikke har fejl eller mangler.

Reservedele til kattens magnethalsbånd
Det kan ske, at din kat kommer til at miste sit magnethalsbånd eller magnetnøglen der er fastgjort til det. Da kan du købe nye dele på Lavpris.dk til din kat. Det kan ske, at katten mister hele sit halsbånd, mens den er ude i naturen. Det kan ske ved, at den får hæftet sig fast i en gren, eller andre ting som et hegn og får revet det af. Det er også muligt, at den kan have tabt sin magnetnøgle. Det kan faktisk være en god ide at have en ekstra nøgle liggende i huset, hvis man skulle være så uheldig, at dette sker. På den måde kan man slippe for at skulle vente på en ny nøgle, og katten ikke kan komme ud og ind i mellemtiden.

Staywell kattelem med infrarød nøgle
Kattelemmen med infrarød nøgle er et meget godt alternativ til en almindelig kattelem, da den forhindrer, at andre katte kan komme ind i dit hus igennem kattelemmen. Kattelem med infrarød nøgle har 4-vejs funktion. Denne 4-vejs løsning har 4 trin. Den første, at katten kan gå ind og ud frit begge veje. Den anden, at katten kun kan gå ud, den tredje, at den kun kan komme ind i huset, og den sidste er, at den er helt lukket og låst. Der kan være forskellige årsager til, at man bruger de fire indstillinger, som for eksempel når du skal have din kat til dyrlæge og vil sikre dig at den ikke smutter ud og forsinker dig. Den nøgle, som man fester på kattens halsbånd er smart på flere forskellige måder. Den er for eksempel ikke så tung som andre nøgler og vil på denne måde nok ikke genere din kat, når den bevæger sig. Når man bruger en infrarød nøgle vil du få reduceret det antal af katte, der eventuelt vil kunne finde på at komme ind i huset uanmeldt. Dette fordi, det ikke er alle katte, der bruger denne løsning.

Kattelem med microchip
Den sidste løsning der er kommet på markedet er kattelemme med microchip. Her bliver en lille chip sat ind i nakken på katten hos dyrlægen. Dette er en meget sikker løsning, da hver kat får sin helt eget ID-nummer, som bliver registreret i et eget register. Så er det kun din kat, der kan komme ind af kattelemmen efter at man har aktiveret kattelemmen ved at katten går igennem den første gang man bruger sin kattelem. Funktionen med at man kan registrere o ptil flere katte er også god, hvis man har mange katte. Dette står i brugsanvisningen, der følger med. Det er en god løsning med microchip, så man ikke får huset fudt af løskatte eller alle naboens katte, der vil komme ind og spise af din kats mad. Det kan også skabe stress og angst for din kat.

Flappen til kattelemmen er gået i stykker, hvad gør man?
Ingen stress, hvis din kat er kommet til at ødelægge sin kattelem. På Lavprisdyrehandel.dk får man reservedøre til Staywell samt Trixie. Det er vigtigt at tjekke, at den reservedør, du køber, er den, der passer til den dør, du har i forvejen. Så slipper du for bøvlet med at du får forkert og skal bestille endnu en ny. Hvis lemmen sidder et sted i dit hus, hvor du ikke ser hver dag eller går forbi, så husk at tjekke den en gang i mellem. Så du sikrer du dig, at alt er i orden med den, og der ikke for eksempel kommer for meget vind ind af den.

Brug af kattelemme for at bevare den længst muligt
Alle låger til kattelemme er lavet i hård plastik, der bliver "sprøde" om efteråret og vinteren, da det fryser udenfor, og har meget mere nemt ved at revne, hvis kattelemmen smækkes lidt for hårdt i. Det er en god ting at øve din kat i at gå stille og rolig igennem -  lige fra de begynder at bruge kattelemmen. Det er vigtigt, at din kat ikke er bange for kattelemmen og på den måde bare hurtigt buser igennem den.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk