Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter
Alt i tilbehør til katte
Du kan finde lige det du har brug for i tilbehør til katte her hos os. Hos Lavprisdyrehandel.dk finder du et stort udvalg af tilbehør til katte og altid til fordelagtige priser. Vi tilbyder sutteflasker, lygter, beskyttelsesgitre og beskyttelsesnet til din kat. Kort sagt du finder et bredt udvalg af tilbehør til katte lige her!

Sutteflasker til kattekillinger
Står du i den situation, at din kat lige har fået killinger, men kattemor ikke har nok mælk til alle killingerne? Så kan du hjælpe til ved at give killingerne modermælkserstatning. Til helt nyfødte killinger kan en lille engangssprøjte eller lignende med fordel benyttes de første par dage, hvis du ikke har en sutteflaske. Modermælkserstatningen skal gives stille og roligt og i dråbevis, så killingen kan nå at synke mælken. Efter et par dage bør du i stedet for engangssprøjte benytte en sutteflaske egnet til killinger. Hos Lavprisdyrehandel.dk finder du et bredt udvalg af sutteflasker til kattekillinger. Er du i tvivl omkring valg af sutteflaske, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice pr. mail.
Når du giver kattekillingen sutteflaske er det nemmest at holde killingen med den ene hånd og sutteflasken med den anden. Det er vigtigt, at du holder sutteflasken så denne er placeret i en vinkel, hvor killingen ikke sluger luft sammen med mælken når den sutter. Det kan dog ikke helt undgås, at der komme lidt luft med ned og derfor skal killingen ”bøvses af” efter fodringen.
Killinger skal helst tage omkring 10 – 15 gram på om dagen, det er derfor en god idé at lave et skema for hver killing så du hurtigt kan opfange eventuel mistrivsel. Killingen bør derfor tage 100 gram på om ugen, indtil den er omkring 12 uger gammel. Er du det mindste i tvivl anbefaler vi, at du altid kontakter din dyrlæge for råd og vejledning omkring opflaskning af kattekillinger. Killingen skal cirka have hvad der svarer til omkring 25 ml mælk pr. 100 gram legemsvægt fordelt nogenlunde jævnt på alle døgnets måltider. Dette mål er taget ud fra en gennemsnits killing, og er derfor naturligvis kun vejledende. En god tommelfingerregel siger, at en sund kattekilling skal have fordoblet sin fødselsvægt, når den er omkring 1 uge gammel.
Har du helt små kattekillinger i hjemmet, er det et godt fif, at holde dem i et begrænset område indtil de er store nok til at gå rundt. Området skal indrettes, så killingerne ikke kan komme galt afsted og hvor kattemor kan få fred og ro til at pleje sine killinger.
Hos Lavprisdyrehandel.dk finder du et stort udvalg af tilbehør til katte og er du det mindste i tvivl omkring hvilket tilbehør du skal vælge til din kat, kan du altid kontakte vores kundeservice pr. mail. Vi vil hurtigst muligt svare tilbage.

Flasher til katten
Går din kat meget ude og gerne om natten? Oplever du, at du nogen gange er bekymret for om katten bliver set i mørket? Med en Flasher til katten er din bekymring væk. Hos Lavprisdyrehandel.dk kan du købe en Flasher til din kat, som du nemt kan sætte i kattens halsbånd. Flasheren er en lygte, der lyser både blå og rød. Lygten skifter mellem at blinke rød eller blå og bilister med mere har herved har en større chance for at se din kat i mørket.

Beskyttelsesgitter til vinduer
Hvis du har indekat, har du sikkert stået i den situation, at du på en varm sommerdag gerne ville have luftet ud? Men du var samtidig bekymret for om din kat ved et uheld kunne falde ud af vinduet eller hoppe ud når du kiggede væk? Det er et meget kendt problem blandt katteejere og kan nemt og hurtigt løses ved hjælp af et beskyttelsesgitter til vinduet. Beskyttelsesgitteret kan bestå af et sidepanel og et bundpanel, alt efter hvilken type vinduer du har og hvordan de åbnes. Beskyttelsesgitteret sættes nemt og hurtigt op ved hjælp af enten skruer eller lim. Disse gitre placeres stratetisk i hjemmets vinduer, herved du kan skabe gennemtræk i hjemmet, uden at skulle bekymre dig om din kat bliver indendørs.

Beskyttelsesnet til terrasse eller altan
Bor du i lejlighed og har en lille terrasse eller altan tilknyttet og vil du gerne give din indekat fornøjelsen af at kunne sidde ude i den friske luft? – dog ønsker du ikke at katten, i et forsøg på at fange en eventuel fugl, skal falde ned. Hos Lavprisdyrehandel.dk finder du en nem og hurtig løsning på dette. Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige beskyttelsesnet til opsætning præcis der hvor du har behov for det. Beskyttelsesnettene er alle bidsikre og i nylon. Nogle af varianterne har en metaltråd indvævet i nettet for yderligere forstærkning. Med beskyttelsesnettet medfølger alt hvad du skal bruge for at sætte dette sikkert op, så du og din kat kan nyde udelivet på altanen eller terrassen sammen.  Beskyttelsesnettet kan naturligvis også benyttes som rumdeler, hvis du ønsker at dele et rum op. Katten kan kigge igennem beskyttelsesnettet og vil ved denne form for rumdeling ikke føle sig udenfor. Hos Lavprisdyrehandel.dk kan du købe beskyttelsesnet fra en af de førende producenter inden for tilbehør til katte. Du er derfor sikker på at få et kvalitets produkt til en yderst fordelagtig pris. Vi går op i kun at tilbyde kvalitetsprodukter til vores kunder og har derfor nøje udvalgt vores udvalg af produkter. Skulle der opstå tvivl omkring det korrekte valg af beskyttelsesnet eller har du andre spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores kundeservice pr. mail.

Stort udvalg i tilbehør til katte
Når du handler ved Lavprisdyrehandel.dk kan du nemt og hurtigt finde et bredt udvalg af tilbehør til katte. Vi har rigtig meget forskelligt katteudstyr, kattelegetøj, kattefoder, kattebakker, beskyttelsesnet og beskyttelsesgitre med mere. Kort sagt, du kan finde stort set alt hvad du behøver for at indrette dit hjem så dette er kattesikkert og kattevenligt. Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige tilbehør til dig og din kat – blot send os en mail og vi vil hurtigst muligt svare tilbage. Når du har bestilt via vores webshop kan du forvente levering inden for 2 – 4 hverdage, og vi leverer lige til døren. Nemmere kan det næsten ikke blive at shoppe katteudstyr eller tilbehør til din kat!

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk