Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter
Stort udvalg af kvalitetsprodukter
Hos Lavpris Dyrehandel er det vigtigt for os at have et stort udvalg, så du som kunde ikke behøver at handle andre steder efter dit akvarietilbehør. Vores akvarietilbehør til akvariepumper indebærer et sortiment af akvarieslanger, slangebindere, iltsten, filtermaterialer, adaptere, aksler, sugekopper, vinkelstykker, gummipakninger, udstrømmerør, indsugningsrør, rotor, forfiltre, slangesamlere, diffusere, haner, luftventiler og tilbageløbsventiler. Vores store udvalg giver dig en masse at vælge i mellem, så du ikke står og mangler tilbehør til din akvariepumpe.

Masser af reservedele
Da en akvariepumpe er så essentiel og vigtig en del af dit akvaries trivsel og flora, har vi hos Lavpris Dyrehandel en hel række tilbehørsprodukter der kan sikre dit akvarium endnu bedre. Produkterne har alle hver deres funktion og tilbehørsprodukt, så her får du en overskuelig oversigt over hvad de forskellige produkter skal bruges til.

Akvarieslanger:
Det er vigtigt for at akvarium at få skiftet vandet ud, med jævne mellemrum. Der er behov for nyt vand med nye egenskaber og ilt indhold. Vandet er lettest at skifte hvis du bruger akvarieslanger og lettest at rense hvis du bruger en akvariestøvsuger. Akvarieslangerne skal ned i akvariet med den ene ende og den anden ende skal du suge i, så vandet får tryk på og bliver suget ud af akvariet. Den anden ende placeres i en spand eller balje, hvor vandet skal tømmes over i. Akvarieslangerne kan også bruges til din akvariestøvsuger.

Slangebindere:
Når du skal sætte dine slanger fast, er det vigtigt de bliver fæstnet korrekt. Med slangebindere fra Lavpris Dyrehandel, gøres det nemt og effektivt.

Iltsten:
Iltsten kommer i mange varianter, hvor du kan ilte dit akvarievand bedre. Iltsten bruges normalt ikke i akvarier, med en god flora. Iltsten bruges primært til små akvarier, hvor der ingen pumpe er i, til at skabe et bedre miljø for fisk og planter. Iltsten bruges også når der er sygdom i akvariet, hvor det også her kan afhjælpe en del af problemerne.

Filtermateriale:
Filtermateriale er vigtigt for at vedligeholde dit akvarium, samt dine fisk og dine planter velbefindende. Filtermaterialet sørger for at rense dit akvarium, når det kombineres med en pumpe. Rensningen af akvariet er yderst vigtigt, da det sørger for en god flora og holder derved dit akvarium, dine fisk og dine planter ved godt helbred.

Sugekop:
Hos Lavpris Dyrehandel har vi et udvalg af sugekopper, der hjælper med at holde termometre, pumper og andet akvarieindhold. Fordelen er at sugekopperne holder udstyret på plads og kan hjælpe med at hæve visse slag udstyr over vandhøjden, så de ikke kommer til skade eller skader andet i akvariet. Find den sugekop der passer perfekt, til det du skal bruge det til.

Gummipakning:
Gummipakningerne findes i flere varianter og hjælper med at holde din akvariepumpe tæt. Når ikke din akvariepumpe lækker, eller kan blive fyldt med vand og andet udefrakommende snavs, kan du sikre dig bedre.

Diffusor:
En diffusor til akvarium, hjælper med at ilte vandet. Iltning er vandet er sund for dine planter og hjælper dit akvarium med at holde sig rask, hvis der skulle opstå sygdom i det.

Vinkelstykke:
Har du svært ved at få din slange, til at sidde ordentligt, så kan vi hjælpe dig. Et vinkelstykke til din akvarieslange, vil kunne afhjælpe de besværlige indretningsproblemer og du vil samtidig undgå skader på din slange.

Hane:
Det er ikke altid, det er hensigtsmæssigt at have en pumpe med en slange, uden lukning. Med en af Lavpris Dyrehandels haner, kan du sikre dig mod vandudstrømning og derved gøre din pumpe mere tryg og sikker.

Luftventil:
Med en luftventil kan du opdele dine slanger og bruge iltsten og andet udstyr, på samme tid. På den måde kan du maksimere dit udbytte i forhold til iltning af dit akvarium.

Tilbageløbsventil:
Tilbageløbsventilerne er et yderst praktisk stykke tilbehør, der sørger for større sikkerhed mod vandskader. Tilbageløbsventilen sættes på en standard luftpumpe og stopper vandet fra at løbe den forkerte vej. Tilbageløbsventilen er let at benytte, ved at skære luftslangen af og forbinde den med med ventilen.

Indsugningsrør:
Lavpris Dyrehandel har et udvalg af indsugningsrør til dit akvarium, der gør det lettere for dig at tømme og fylde dit akvarium. Indsugningsrørerne findes både med gitterrør og i buede versioner.

Udstrømningsrør:
Vores kvalitetsudstyr i form af udtsrømningsrør, gør det let at holde gang i flowet af dit akvarium. Sæt blot udstrømningsrøret på og lad det hjælpe med at forbedre dit akvariums atmosfære.

Adapter:
Her hos Lavpris Dyrehandel går vi meget op i udstyr, så vi vil gerne sørge for et bredt udvalg af tilbehørsprodukter på vores shop. Vores brede udvalg af tilbehørsprodukter, tæller også adaptere, der gør det lettere at passe udstyret sammen. Med en adapter kan du kombinere dit udstyr, som du ønsker det.

Aksel og rotor:
For at få en fuldt funktionelt pumpe, skal det indeholde en god aksel og rotor. Akslen og rotoren sørger for at pumpen virker, til det tiltænkte, da det får filteret til at køre. Hvis du har behov for en anden aksel eller rotor til din pumpe, kan du tilkøbe det, eller du kan udskifte slidte eller i stykker dele til din pumpe.

Forfilter:
Vi har, hos Lavpris Dyrehandel, også forfilter og ekstra filtermatriale, så du kan holde dit akvarium endnu mere rent. Forfilteret sørger for at tage langt de fleste, grove partikler. Det afhjælper det eksterne filter, der derfor ikke får så mange partikler af snavs der skal filtreres gennem det. Forfilteret sættes fast ved udsugningsmanifolden og kan hvilke trygt og sikkert på akvariets bund. Forfilteret er yderst let at tømme, da det nemt kan åbnes og tages ud, som ved et almindeligt filter. Filterkurven fjernes ved rengøring og sættes tilbage igen, meget let, bagefter. Vandet suges ind, renses groft og suges videre over i det almindelige filter.

Levering af akvarieudstyr
Hos Lavpris Dyrehandel sende vi gerne dit akvarieudstyr lige til døren, så du undgår møje og besvær med at afhente det. Hvis pakken må stilles, skriver du blot i kommentarfeltet under ”levering til døren”, hvor det må stilles. F.eks. kan du skrive ”carport” eller ”hoveddør”, så posten ved hvor pakken skal stilles. Hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet, og du ikke har valgt pakken må stilles, vil posten tage din pakke med til nærmeste postbutik. Du har også mulighed for flex-levering, hvis dette er aftalt med Post Danmark.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk