Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 20 STK.
Produktbeskrivelse

Treateaters Munchy-Tyggepind Natural Hundesnack er lækre tyggesnacks med oksehud, som din hund vil elske at sætte sine tænder i.

Treateaters Munchy-Tyggepind Natural Hundesnack er en lækker tyggesnack, men det skal regnes som tilskudsfoder og ikke fuldfoder. Hunden skal naturligvis have et rigtigt foder i hverdagen og bruger du godbidder eller tyggepinde til hunden, er det fornuftigt at reducere mængden af fuldfoder tilsvarende. Derudover er det vigtigt, at du holder øje med hunden, når du giver den en tyggestang.

Treateaters Munchy-Tyggepind Natural Hundesnack er en ideel idé til dig, der har en hund, som har et højt niveau af aktivitet. Elsker hunden at lege eller dyrke sport, så kan den have brug for lidt ekstra i hverdagen og her kan du bruge Treateaters Munchy-Tyggepind Natural Hundesnack. Tyggepinden kan bruges som belønning oven på en god dag eller bare som forkælelse, når du synes din bedste ven har fortjent noget spændende.

Med Treateaters Munchy-Tyggepind Natural Hundesnack får din hund forkælet sine smagsløg som aldrig før. Tyggepinden består af 70% oksehud, så din hund får en naturlig og velsmagende godbid at gnave i. Når din hund tygger, så får den ro i sindet og så tygger den samtidig på en sund snack, der både er fedtfattig og rig på protein.

Vigtige fordele

  • Fantastisk smag.
  • Optimal tyggeglæde for din hund.
  • Fedtfattig hundesnack.
  • Højt indhold af oksehud.
  • 100 stk. i pakken.
  • Indeholder masser af protein.


Treateaters Munchy-Tyggepind Natural Hundesnack giver din hund en lækker smagsoplevelse og masser af tyggeglæde.

Specifikationer
Varenummer 5705833203059
Vægt 820 g
Mærke treateaters
Dyr hund
Funktion tandrensende
Egenskab kornfrit
Konsistens hård
Type tyggeben
Smag oksekød
Ingredienser

Sammensætning: 

Tørret hud fra kvæg 70%.

Analytiske Bestanddele:

Protein 48,4%, fedt 3,3%, fiber 0,5%, aske 6,6%, fugtighed 11,8%. 

Tilsætningsstoffer: 

Majsstivelse 21,4%, ris. 

}