Relaterede produkter

KILLINGE-KATTEFODER VÅD I GELÉ
ALDER: 8 UGER - 12 MÅNEDER
KORNFRIT KILLINGE-KATTEMAD VÅD
ALDER: 8 UGER - 12 MÅNEDER
VOKSEN-KATTEFODER VÅD
BOZITA INDOOR OG STERILISED KATTEMAD 190 G Pris pr. 100 gr DKK 4,45
ALDER: 12 MÅNEDER -
Produktbeskrivelse

Schmusy Nature Balance er en serie med kattemad i portionsposer, som har flere smagfulde varianter. Denne er med kalvekød/fjerkræ/pasta og laks/lam/ris. Foderet er særlig designet til at opfylde ernæringsbehovet hos killinger. Vådfoderet kan gives til killinger som er afvænnet, og op til de bliver 12 måneder. Ingredienserne er af top kvalitet og sørger for at dit lille kæledyr får alle de vigtige vitaminer og mineraler som det har brug for. 

Schmusy vådfoder kan også kaldes vækstfoder. Killinger vokser 15 gange hurtigere end en nyfødt baby, og derfor har de et ekstra stort behov for at få det rigtige foder helt fra starten. Selv om en kat begynder at se udvokset ud, når den bliver 6-10 måneder gammel, så skal man huske at den stadig ikke er færdigudviklet.

Med dette kattefoder fra Schmusy får den lille kat et velafbalanceret mineralindhold med et lavt magnesiumniveau. Dette gør at der dannes færre krystaller i urinen, og dermed vil katten udvikle sunde urinveje. Sunde fedtsyrer med omega -3 gør at katten udvikler en sund og stærk hudbarriere, så den har mindre risiko for at få hudinfektioner. 

De første 4-5 uger i killingens liv, får den alt det nødvendige fra moderens mælk. Efter 8 uger vil den normalt været afvænnet, men selv fra 4-ugers alderen kan du præsentere den for dette vådfoder. Når killingen er vænnet helt fra, giver Schmusy Nature's al den næring, den skal have, for at leve et godt katteliv.

Vigtige fordele

  • Poserne er pakket lufttæt for at bevare den gode smag
  • Lækker blød konsistens som nemt kan tygges
  • Letfordøjelige og sunde proteiner
  • Essentielle fedtstoffer, som giver sund hud og pels

Schmusy Nature Balance er et delikat vådfoder som din killing vil elske. Når killingerne bliver 12 måneder gamle, ændrer deres behov sig og vi anbefaler at du skifter til et fuldfoder til voksne katte. 

 

Specifikationer
Varenummer 4000158700094
Vægt 1,20 kg
Mærke schmusy
Dyr kat
Alder killing
Smag mix
Vægt 0 - 4 kg
Konsistens våd
Ingredienser

Med kalv, fjerkræ, pasta og loppefrø: Kød og animalske biprodukter (fjerkræ 10%, kalv 5%), bageriprodukter (pasta 3%), vegetabilske biprodukter (loppefrø 0,1%).

Med laks, lam, ris og fiskeolie: Kød og animalske biprodukter (5% lam), fisk og fiskebiprodukter (5% laks), korn (ris 3%), olie og fedtstoffer (fiskeolie 0,2%), mineralstoffer. 

Analyse
Råprotein 9%, fedt 6,5%, råfibre 0,5%, råaske 2%, fugtighed 81%.


Fodringsvejledning

Kattens alder De første 4 måneder Fra 5 måneder
Antal poser om dagen 1-3 poser Ca. 3 poser
Antal måltider om dagen 4-5 måltider 3 måltider


Ovenstående er vejledende og afhænger af din killings race og aktivitetsniveau.
Sørg altid for at din killing har adgang til rent drikkevand. 

}