Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 15 STK.
BEEF STICK BLØD HUNDESNACK
SUKKERFRI / DEJLIG SMAG AF OKSEKØD
BEEF STICK BLØD HUNDESNACK
SUKKERFRI / MED OKSEKØD OG VILDT
Produktbeskrivelse

Royal Canin Shih Tzu Puppy er foderet du skal anvende til din Shih Tzu hvalp. Produktet skal anvendes fra hvalpen ikke dier (ca. fra 8. uge) og til hvalpen er blevet 10 mdr. og derfor ikke længere betegnes som hvalp. Foderet er specialffremstillet til at kunne opfylde hvalpens behov for næring, når den vokser. Det er vigtigt, at din hvalp får den korrekte ernæring og derved kan du også følge fodervejledningen. Ved fejlernæring af især hvalpe er der stor risiko for hunden senere i livet udvikler et svagt immunforsvar, jernmangel, dårlig tarmflora og mavefunktion, mineralmangel, plak- og tandstensdannelse. Helt generelt kan fejlernæring påvirke hvalpens velbefindende - nu og i fremtiden.

Der er dog ingen grund til bekymring, hvis du giver din Shih Tzu hvalp dette foder fra Royal Canin. Foderet er nemlig tilsat A-vitamin og Calcium, der beskytter knogler og immunforsvaret samtidig med at det afhjælper evt. tør hud. Derudover er foderet også rigt på jern. Jern sørger for, at ilten kommer rundt til alle kroppens organismer. 

Royal Canin Shih Tzu puppy hvalpefoder er spækket til randen med proteiner. Hele 28%. Derved sikres du, at din hvalp altid bliver mæt og bliver derfor klar til at lege og lære. Hvalpefoderet er derudover også specielt fremstillet til at forebygge plak og tandsten, da formen på foderet opfordrer hunden til at tygge.

Det er vigtigt, at du ligger mærke til din hvalps velbefindende. Shih Tzu racen har en tendens til at få hård mave. Sammensætningen af foderet har selvfølgelig taget hensyn til dette og har derved fået tilsat boragoolie. Det er en essentiel fedtsyrer, da hvalpen ikke selv kan danne denne. Det gælder alle levende dyr, men som nyfødt får man det igennem modermælken.
Omega-3 fedtsyrer sikrer næring til hvalpens hud og hår, så sundheden bevares og pelsen forholdes blød.

Vigtige fordele:

  • Højt proteinindhold giver en mæt hvalp
  • A-vitamin og Calcium beskytter knoglerne
  • Forhindrer fejlernæring
  • Indeholder boragoolie

Royal Canin Shih Tzu Puppy hvalpefoder sørger for, at din hvalp ikke bliver fejlernæret, da foderet er specialfremstillet til Shih Tzu-hvalpe af forskere, læger og andre sagkyndige på området.

Specifikationer
Varenummer 3182550722605
Vægt 1,50 kg
Mærke royal canin
Dyr hund
Smag oksekød
Alder hvalp
Størrelse small 0 - 10 kg
Konsistens tør
Vægt 0 - 4 kg
Dyregruppe shih tzu
Ingredienser
Ris, tørret fjerkræprotein, majs, animalsk fedt, vegetabilsk proteinisolat*, roetrævler, hydrolyseret animalske proteiner, mineraler, fiskeolie, sojaolie, frugto-oligosakkarider, hydrolysat af gær (kilde af mannan-oligosakkarider), boragoolie (0,1%), tagetesekstrakt (luteinkilde).
 
Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber
Vitaminer
Pr. kg.: Vitamin A: 28000 IE, Vitamin D3: 700 IE.

Sporstoffer
Pr. kg.: Jern (E1) 52 mg, jod (E2) 5,2 mg, kobber (E4) 10 mg, mangan (E5) 67 mg, zink (E6) 201 mg, selen (E8) 0,11 mg. 
 
Teknologiske tilsætningsstoffer
Pr. kg.: Pentanatriumtriphosphat 3,5 g.
Konserveringsmidler. Antioxidanter.
 
Essentielle fedtsyrer
Pr. kg.: Omega-3 fedtsyrer 6,8 g, inkl. EPA & DHA 3 g.
 
Analyse
Råprotein 28%, råfedt 18%, råaske 6,8%, råfibre (træstof) 1,5%.
 
*L.I.P.: udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.
 
 
Fodringsvejledning
Anbefalet daglig fodermængde (g/dag):
 
Tørfoder

Voksenvægt 4 kg 5 kg 7 kg
(måneder) (g) (g) (g)
2 80 95 115
3 90 107 135
4 94 112 143
5 94 112 145
6 86 102 144
7 77 91 130
8 68 81 116
9 67 80 103
10 67 79 102
 

Det daglige ernæringsbehov kan variere afhængig af hvalpens størrelse, alder, belastning, aktivitetsniveau og miljø. Anbefalingerne er derfor kun vejledende. Juster andelen af foder, så hvalpen opretholder en ønsket kropsvægt. Hvis du giver godbidder skal du huske at fratrække dette i fodermængden.

Indtil hvalpen er 4-5 måneder gammel, skal den fodres 3-4 gange om dagen. Derefter kan man nøjes med 2 gange dagligt. Ikke alle hunde vokser ens, så derfor skal du som ejer ikke bare fodre hunden efter angivelserne på fodersækken, men også se på, hvordan hvalpen udvikler sig.

Ved skift til eller fra et andet foder anbefales det at introducere det nye foder gradvist over en periode på 7 dage.

Husk, at hunden altid har tilgang til frisk vand i en ren skål.


}