Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 15 STK.
BEEF STICK BLØD HUNDESNACK
SUKKERFRI / DEJLIG SMAG AF OKSEKØD
Produktbeskrivelse

Royal Canin Shih Tzu Adult er foderet du skal anvende til din Shih Tzu, når hunden træder ud af hvalpestadiet. Produktet skal anvendes fra hundens 10. levemåned og resten af hundens liv. Foderet er specialffremstillet til at kunne opfylde hundens behov for næring. Det er vigtigt, at din hund får den korrekte ernæring og derved kan du også følge fodervejledningen udarbejdet af Royal Canin. Ved fejlernæring af især hvalpe er der stor risiko for hunden senere i livet udvikler et svagt immunforsvar, jernmangel, dårlig tarmflora og mavefunktion, mineralmangel, plak- og tandstensdannelse. Helt generelt kan fejlernæring påvirke hundens velbefindende - nu og i fremtiden.

Der er dog ingen grund til bekymring, hvis du giver din Shih Tzu dette foder fra Royal Canin. Foderet er nemlig tilsat A-vitamin og Calcium, der beskytter knogler og immunforsvaret samtidig med at det afhjælper evt. tør hud. Derudover er foderet også rigt på jern. Jern sørger for, at ilten kommer rundt til alle kroppens organismer. Pelsens naturlige skønhed bliver fremhævet vha. en kombination af boragoolie, biotin, A-vitamin og zink. Omega-3 fedtsyrer sikrer næring til hundens hud og hår, så sundheden bevares og pelsen forholdes blød.

Royal Canin Shih Tzu Adult hundefoder er spækket til randen med proteiner. Hele 28%. Derved sikres det, at din hund altid bliver mæt og bliver derfor klar til at lege og lære. Voksenfoderet er derudover også specielt fremstillet til at forebygge plak og tandsten, da formen på foderet opfordrer hunden til at tygge det grundigt. Hjælper med at bremse dannelsen af tandsten ved hjælp af kalkbindere og en skræddersyet foderpille med en særlig konsistens.

Det er vigtigt, at du ligger mærke til din hunds velbefindende. Shih Tzu racen har en tendens til at danne hård mave. Sammensætningen af foderet har selvfølgelig også taget hensyn til dette og har derved fået tilsat boragoolie. Det er en essentiel fedtsyre, da hunden ikke selv kan danne dette. Det gælder alle levende dyr, men som nyfødt får man det igennem modermælken.

Vigtige fordele:

  • Højt proteinindhold giver en mæt hvalp
  • A-vitamin og Calcium beskytter knoglerne
  • Forhindrer fejlernæring
  • Indeholder boragoolie

 

 

Royal Canin Shih Tzu Adult foder sørger for, at din hvalp ikke bliver fejlernæret, da foderet er specialfremstillet til Shih Tzu'er.

Specifikationer
Varenummer 3182550748032
Vægt 7,50 kg
Mærke royal canin
Dyr hund
Størrelse small 0 - 10 kg
Smag oksekød
Alder voksen
Konsistens tør
Dyregruppe shih tzu
Vægt 5 - 10 kg
Ingredienser

Ris, tørret fjerkræprotein, animalsk fedt, vegetabilsk proteinisolat*, hydrolyseret animalske proteiner, vegetabilske fibre, roetrævler, mineraler, fiskeolie, sojaolie, frugto-oligosakkarider, boragoolie (0,1%), tagetesekstrakt (luteinkilde), ekstrakt af grøn te og vindruer (polyfenolkilde), hydrolysat af krebsdyr (glucosaminkilde), hydrolysat af brusk (chondroitinkilde).

Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber
Vitaminer
Pr. kg.: Vitamin A: 29500 IE, Vitamin D3: 800 IE.

Sporstoffer
Pr. kg.: Jern (E1) 53 mg, jod (E2) 5,3 mg, kobber (E4) 10 mg, mangan (E5) 69 mg, zink (E6) 206 mg, selen (E8) 0,12 mg. 

Teknologiske tilsætningsstoffer
Pr. kg.: Pentanatriumtriphosphat 3,5 g.
Konserveringsmidler. Antioxidanter.

Essentielle fedtsyrer
Pr. kg.: Omega-3 fedtsyrer 7,3 g, inkl. EPA & DHA 3 g.

Analyse
Råprotein 24%, råfedt 20%, råaske 5,6%, råfibre (træstof) 3%.

*L.I.P.: udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.


Fodringsvejledning
Anbefalet daglig fodermængde (g/dag):

Tørfoder

Hundens vægt Normal aktivitet Øget aktivitet
(kg) (g) (g)
4 67 78
5 79 92
6 91 105
7 102 118


Det daglige ernæringsbehov kan variere afhængig af hundens størrelse, alder, belastning, aktivitetsniveau og miljø. Anbefalingerne er derfor kun vejledende. Juster andelen af foder, så hunden opretholder en ønsket kropsvægt. Hvis du giver godbidder skal du huske at fratrække dette i fodermængden.

Produktet kan gives som tørfoder eller evt. opblødes i lunkent vand. 
Ved skift til eller fra et andet foder anbefales det at introducere det nye foder gradvist over en periode på 7 dage.

Husk, at hunden altid har tilgang til frisk vand i en ren skål.

 
}