Relaterede produkter

VOKSEN-KATTEFODER VÅD I SOVS
ALDER: 12 MÅNEDER -
DIÆTETISK FULDFODER TIL KAT
STØTTER NYREFUNKTIONEN
VOKSEN-KATTEFODER VÅD I SOVS
ALDER: 12 MÅNEDER -
Produktbeskrivelse

Hvis du er den heldige ejer af en udekat, så ved du også, at udelivet stiller store krav til valget af kattefoder. Udekatte har nemlig nogle helt andre ernæringsmæssige behov, end indekatte har. Udekatte bruger eksempelvis en stor del af deres energi på at regulere deres kropstemperatur efter udetemperaturen, jage og så selvfølgelig markere deres territorium. Derudover bruger udekatte også en stor del af deres energi på at slås med rivaliserende katte i området. Udekatte har som bekendt også større risiko for at få infektioner og parasitter end indekatte. Derfor skal udekattes immunforsvar også være i absolut topform.

De fleste katte vil gerne ud, men det er ikke alle katte, der egner sig lige godt til at være ude. Dette kommer i høj grad an på, hvilken race din kat er. Katte, som har en tyk pels, det kan være norske skovkatte eller katte af racen Maine Coon, vil være oplagte som udekatte. Også katte af nogle af de aktive katteracer, som eksempelvis bengalske katte, vil have godt af at komme udenfor og brænde noget energi af. Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved at have såvel indekatte som udekatte. Dog er det tydeligt, at katte, der færdes ude, får stimuleret deres sanser i højere grad end indekatte, eftersom de skal forholde sig til deres omgivelser på en helt anden måde. 

Royal Canin Outdoor kattemad er et særdeles velsmagende kattefoder med fjerkræ, som er udviklet specielt til at dække voksne udekattes ernæringsmæssige behov. Royal Canin Outdoor kattemad er kendetegnet ved, at det har et højt energiindhold og er rigt på antioxidanter. Dermed hjælper kattefoderet også med at styrke din udekats immunforsvar.  

Vigtige fordele

  • Fuldfoder til voksne udekatte
  • Primære animalske protein er fjerkræ
  • Dækker udekattes ernæringsmæssige behov til fulde
  • Højt energiindhold
  • Rigt på antioxidanter
Specifikationer
Varenummer 3182550707398
Vægt 10,00 kg
Mærke royal canin
Dyr kat
Konsistens tør
Smag fjerkræ
Alder voksen
Vægt 5 - 10 kg
Ingredienser

 

Tørret fjerkrækød, majs, ris, animalsk fedt, majsgluten, hydrolyserede animalske proteiner, roetrævler, gær, mineraler, vegetabilsk proteinisolat*, fiskeolie, sojaolie, kokosolie, frugto-oligosakkarider, hydrolysat af gær (kilde af mannan-oligosakkarider), hydrolysat af krebsdyr (glucosaminkilde), tagetesekstrakt (luteinkilde), hydrolysat af brusk (chondroitinkilde).

*L.I.P.: Udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.

Tilsætningsstoffer (pr. kg): Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: Vitamin A: 20700 IE, Vitamin D3: 1100 IE, E1 (Jern): 42 mg, E2 (Jod): 3,2 mg, E4 (Kobber): 7 mg, E5 (Mangan): 54 mg, E6 (Zink): 179 mg, E8 (Selen): 0,07 mg - Konserveringsmidler - Antioxidanter.

Analytisk sammensætning
Råprotein 30%
Råfedt 20%
Råaske 7,3%
Træstof 1,3%

Fodring

Anbefalet daglig fodermængde (g/dag)

Kattens vægt idealvægt overvægt
(kg) (g) (g)
3 40 32
4 49 39
5 58 46
6 66 52

Sørg for at katten altid har adgang til friskt vand fra en ren skål.

 

 

}