Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 20 STK.
Produktbeskrivelse

Royal Canin Energy er en lækker og velsmagende godbid til hunde i træning og hunde, de har et moderat til intenst niveau af aktivitet.

Din hund er vild med godbidder og de fleste hundeejere er glade for at give deres bedste ven lidt lækkerier. Og det er der ikke noget i vejen med, da hunden elsker opmærksomhed. Men husk at bruge godbidderne hensigtsmæssigt. For eksempel bør man ikke bruge mere end 10% af den daglige fodermængde på godbidder. Royal Canin Energy er ikke et fuldfoder, men et energitilskud og hunden skal naturligvis have et rigtigt foder i hverdagen. Husk desuden at reducere fodermængden, når du giver godbidder til din hund.

Royal Canin Energy er et velsmagende og stimulerende alternativ til almindelige hundesnacks og godbidder. De smager lækkert og giver din hund energi, så den kan træne videre. Godbidderne har desuden en dejlig, blød konsistens, der gør dem lette at dele i mindre stykker, hvis du har en lille hund. Royal Canin Energy er desuden rig på C og E vitaminer.

Uanset om du er til træning, agility, leg eller på anden måde aktiverer din hund, er det at belønne hunden en utrolig vigtig del af at aktivere hunden. Det er derfor vigtigt, at belønningen altid er interessant. Og husk, at belønningen skal ske straks. Ellers har hunden glemt, hvad den fik ros for. Og godbidden skal ikke være større end, at hunden straks kan spise den, mens den kan huske, hvorfor den fik den. Man behøver dog ikke altid at bruge godbidder for at forkæle eller belønne den. Positiv opmærksomhed fra ejeren kan betyde lige så meget som en godbid.

Vigtige fordele

  • Giver den aktive hund et vigtigt tilskud af kalorier.
  • Optimal smag af kylling.
  • Perfekt til hundetræning.
  • Kan deles i mindre stykker.
  • Anbefales til hunde over 10 måneder, der elsker at bruge energi.


Royal Canin Energy træningsgodbidder giver en glad og motiveret hund.

Specifikationer
Varenummer 3182550784641
Vægt 50 g
Mærke royal canin
Dyr hund
Type små bidder
Smag oksekød
Egenskab højt energiindhold
Konsistens hård
Funktion hundetræning
Ingredienser

Ris, animalsk fedt, vegetabilske olier, hvedegluten*, vegetabilsk proteinisolat, tørret fjerkrækød, hydrolyseret animalske proteiner, roetrævler, vegetabilske fibre, fiskeolie, mineraler, frugto-oligosakkarider, ekstrakt af grøn te og vindruer (polyfenolkilde). * L.I.P.: udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.


Fodringsanbefaling
Anbefalet daglig fodermængde (g/dag):

Moderat aktivitet

Voksenvægt Aktiv Hund Meget Aktiv Hund
kg stk stk
Under 25 1 pose 2 poser
Over 25  1 pose 3 poser


Bruges en time før og/eller under træning.

Fratræk kalorieindholdet i den daglige fodermængde.

 

Husk, at hunden altid har adgang til frisk og rent vand, hvadenten du er hjemme eller på tur.

 
 
}