Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter
Stort udvalg af praktiske ridepiske
Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et bredt udvalg af ridepiske. For nogle er ridepisken det vigtigste og mest nødvendige udstyr til hesten, mens andre hellere klarer sig uden. Det afhænger alt sammen af hvordan man er som rytter og hestens temperament. Hos Lavprisdyrehandel har vi ridepiske for enhver smag og til ethvert formål. Vi har alt lige fra kørepiske, dressurpiske og springpiske til longepiske, så du kan finde netop den ridepisk, som du skal bruge. Hvis du er på udkig efter en ny og god ridepisk, kan du med garanti finde den her hos os. Vi har ridepiske af høj kvalitet - og endda til markant lavere priser end hos vores konkurrenter. Hos os sparer du helt op til 50 procent på de vejledende markedspriser.

Hvorfor skal man bruge en ridepisk?
For det første er det vigtigt at slå fast, at du ikke SKAL bruge en ridepisk – det er valgfrit, om man ønsker at bruge en ridepisk, og om man synes, at behovet er der. Vælger du at bruge en ridepisk, bør du imidlertid være opmærksom på ikke at bruge den til afstraffelse, da din hest i så fald vil miste tilliden til dig. Pisken kan imidlertid bruges til at korrigere hestens færden ved hjælp af meget små signaler. Herved bliver hesten ofte også meget mere opmærksom på dens rytter. Ridepisken skal med andre ord betragtes som et hjælpemiddel.

Stort udvalg af springpiske af høj kvalitet
Kort fortalt er springpisken en meget kort pisk, som kan være fra omkring 60 centimeter til maksimalt 75 centimeter i længden. Grundet dens længde er en springpisk ofte særligt velegnet til nybegyndere, da den er en del nemmere at styre. Springpisken har typisk en strop ved håndtaget, som gør det nemmere at holde på pisken under ridningen, og en flap i enden. Den er meget bøjelig og det specielle design, gør den ideel til at give et hurtigt svirp, som signalerer til hesten, at der nu skal springes. Springpisken bruges på hestens skuldre og skal primært ses som et hjælpemiddel til at guide hesten under springningen.
Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et bredt udvalg af springpiske i forskellige kvaliteter, farver og typer. Så der er ingen undskyldning for ikke at finde en ny springpisk, som matcher resten af dit rideudstyr – og ikke mindst dit personlige udtryk.

Dressurpiske i mange forskellige længder og farver
Der er stor forskel på de forskellige piske der findes. Dressurpiske er som regel både længere og tyndere end springpiske. Dressurpisken er typisk mellem 100 centimeter og op til 120 centimeter i fuld længde. Længden på dressurpisken afhænger af om du rider som ponyrytter eller hesterytter. Dressurpisken er en forlængelse af rytterens ben og bruges udelukkende som en fremaddrivende hjælp under ridningen.
Vi tilbyder et stort udvalg af dressurpiske i forskellige længder og farver. Du kan derfor hos Lavprisdyrehandel.dk altid finde en dressurpisk der passer i størrelsen – og naturligvis i et vælg af farver. Det burde derfor altid være muligt, at finde en dressurpisk der matcher dig. Er du i tvivl omkring valg af ridepisk er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kundeservice pr. mail. Vi vil hurtigst muligt besvare dine spørgsmål og inden for 24 timer på hverdage.

Hvorfor smælder ridepisken?
De fleste kender til det smæld der kan komme fra fx en longepisk når denne svinges. Smældet er med til at signalere til hesten, at du ønsker den skal gå frem ad. Selve smældet opstår når pisken gennembryder lydmuren og skyldes den bølgebevægelse der går fra piskens tykke ende ved skaftet og ud til den tynde spids. Du kan få ridepiske der kan smælde, men også piske der ikke smælder. Hvilken type pisk du vælger afhænger af hvilken ridedisciplin du dyrker.

Hvad er en longepisk?
Longepisken kendes typisk fra cirkus, hvor domptøren ofte har denne som hjælpemiddel, når han eller hun dirigere hestene rundt i manegen. Longepisken benyttes dog også når man arbejder fra jorden med sin hest og longerer denne. Longepisken er særligt kendetegnet på sin længde og på sin lange snert. Denne pisk er som regel et sted mellem 180 og 200 centimeter. Det er smældet fra longepisken der benyttes som signal til hesten når denne longeres.  Hos Lavprisdyrehandel.dk finder du et udvalg af longepiske i forskellige længder og forskellige farver. Vi har altid en pisk der passer til dine behov og dit personlige udtryk.

Hvad er en kørepisk?
Kørepisken kan til forveksling ligne en longepisk, forskellen ligger dog i længden på piskens snert. På kørepisken er snerten forholdsvis kort, men stadig lang nok til at kunne give et smæld. Ligesom med longepisken er det smældet fra pisken der som regel benyttes som signal til hesten om at gå frem ad. Kørepisken benyttes typisk under kørsel med hestevogn. Flere og flere er dog også begyndt at benytte kørepisken under longering, da dennes snert er mere praktisk end longepiskens. En kørepisk fås i længderne fra 140 centimeter og op til 170 centimeter.

Køb kvalitets ridepiske hos Lavprisdyrehandel.dk
Hos Lavprisdyrehandel.dk går vi højt op i at vores produkter udelukkende er kvalitetsprodukter. Vi udvælger derfor med stor omhu vores produkter fra nogle af de førende producenter inden for rideudstyr og tilbehør til hest og rytter. Vi går aldrig på kompromis med produkternes kvalitet – kun med prisen. Du kan derfor altid finde et stort udvalg af rideudstyr til billige priser hos os. Vi leverer lige til døren inden for 2 – 4 hverdage, så bliver det ikke meget nemmere.  Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi samlet alt i basis udstyr til både hest og rytter, da vi mener det skal være nemt og hurtigt at shoppe nyt ridudstyr.

Kan jeg få Prismatch?
Skulle du mod forventning finde et produkt billigere hos en af vores konkurrenter, tilbyder vi naturligvis prismatch. For at benytte dig af vores prismatch skal du blot i kommentarfeltet til ordren gøre opmærksom på dette, ved at indsætte det direkte link fra konkurrentens hjemmeside på den pågældende vare. Vi matcher ikke kø-og åbningstilbud eller varer med begrænset antal. Ved prismatch frafalder alle øvrige rabatter. Det er kun danskbasserede butikker vi tilbyder at prismatche.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk