Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter
Ridehjelme til fordelagtige priser
Hos Lavprisdyrehandel.dk finder du altid et stort udvalg af sikkerhedsgodkendte ridehjelme. Vi har ridehjelme i størrelse til både børn og voksne. Hos os finder du altid en ridehjelm der passer dig og dine behov og i flotte designs. Ved Lavprisdyrehandel.dk går vi op i god kvalitet til gode priser. Alle vores ridehjelme kommer derfor fra nogle af de førende producenter inden for rideudstyr, så du altid er sikker på, at det er et kvalitets produkt du køber.

Derfor skal du ride med hjelm
Du bør altid have ridehjelm på når du rider. Hjelmen er udviklet til at beskytte dit hoved mod skader og kvæstelser, hvis du skulle være så uheldig at falde af hesten. Et fald fra en hest kan forudsagde store skader og det er derfor yderst vigtigt at du altid bærer ridehjelm under ridningen.
Ud over praktisk ridetøj, er ridehjelmen den absolut vigtigste del af dit rideudstyr. du bør derfor altid vælge en ridehjelm der sidder godt på dit hoved, som er behagelig at have på og som ikke strammer. Det er vigtigt at din ridehjelm er rar at have på. Den skal sidde fast på dit hoved, men må ikke stramme eller føles ubehagelig. Derudover er det vigtigt at ridehjelmen har godt med udluftningskanaler, da du nemt kommer til at svede under en ridetur.
Da ridehjelmen er noget du har på hele tiden, er det meget vigtigt at denne sidder optimalt på dit hoved. Der er ikke noget værre end en ridehjelm der sidder forkert og strammer med hovedpine som følge. Ligeledes er en løs hjelm heller ikke optimal, da denne hele tiden vil glide ned i panden og forstyrre dit overblik. Når man rider, og det gælder både baneridning og udendørs ridning, kan man nemt komme til at svede. Det er derfor vigtigt med god ventilation i ridehjelmen. De små støtte puder i hjelmen kan med fordel udtages med jævne mellemrum og vaskes. Der findes lige så mange forskellige former for ventilation i ridehjelmen som der findes mærker inden for hjelme. Puder i ridehjelmen kan være en rigtig god overvejelse når der vælges ridehjem. Dette skyldes at puderne i hjelmen kan tages ud og udskiftes, hvilket især i vinterperioden er en fordel, da man her kan fjerne puderne og i stedet ride med en hue under hjelmen.

Ridehjelmen bør kontrolleres jævnligt
Det er vigtigt at du jævnligt kontrollere at din ridehjelm er intakt og ikke er i stykker. Kommer du ved en fejl til at tabe din ridehjelm på hårdt underlag eller falder du af hesten og støder din ridehjelm, er det yderst vigtigt at du kontrollere denne inden du bruger den igen.
Er du så uheldig at falde af hesten og lande på hovedet eller slå hovedet ind i ridebanens rækværk bør du efterfølgende skifte din ridehjem ud. Det er muligt at ridehjelmen ser intakt ud udefra og du ikke kan se nogen skader kan hjelmen alligevel have skader indvendigt. Hos Lavprisdyrehandel.dk anbefaler vi derfor at du udskifter din ridehjelm ved voldsomme fald, da du ellers kan risikere at hjelmen flækker næste gang du falder af eller taber denne. Din sikkerhed bør komme frem for alt andet og en defekt ridehjelm er til ingen nytte.
Vi anbefaler yderligere, at du med jævne mellemrum udskifter din ridehjem også selvom du ikke har lagt mærke til at denne har fået skader. Selvom hjelmen virker til at være intakt og i fin stand, kan hjelmens materiale med årerne blive skrøbeligt under påvirkning fra sol, vind, regn med mere. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på at udskifte sin ridehjelm med jævne mellemrum.

Valg af ridehjelm
Når du skal finde din nye ridehjelm findes disse i utrolig mange forskellige designs og farver. Der findes den klassiske dressur ridehjem beklædt med velour og den klassiske spring hjelm af plastik. En af det helt store fordele ved den klassiske springhjelm er at denne er mere praktisk til udendørs ridning, da regn nemt praller af. Den klassiske dressur hjem har derimod sine udfordringer hvis den benyttes til udendørs ridning, da den hurtigt vil blive misfarvet af regn og sollys.
Du bør naturligvis vælge hjelm alt efter hvilken ridedisciplin du vælger at ride. Inden for de forskellige dicipliner har de deres egne krav til ridehjelmens udformning og farve. Hos Lavprisdyrehandel.dk anbefaler vi derfor altid at du sætter dig godt ind i den enkelte ridedisciplins reglement inden du køber ny ridehjelm eller starter stævner.
Udover at finde den korrekte hjelm anbefalet til den pågældende ridedisciplin er det også vigtigt at finde ud af hvilken størrelse hjem du skal have. For at finde frem til den korrekte størrelse ridehjem skal du måle dit hovedets omkreds med et målebånd. Du skal måle dit hoveds omkreds lige over ørerne og cirka 2 cm over dine øjenbryn. Dit hovedets centimeter mål er din hjelmstørrelse, er dit hoved fx 59 cm er din hjelmstørrelse en størrelse 59. Hos Lavprisdyrehandel.dk er den oplyste hjelmstørrelse hjelmens omkreds, målt inde i hjelmen.
Du kan også få ridehjelme der kan spændes ind og ud ved hjælp af en spænde bagpå hjelmen. På disse hjelme sidder der bag på hjelmen en spænde anordning, som kan reguleres ind og ud. Du kan typisk ændre størrelse med op til tre centimeter. Fx kan ridehjelmens størrelse ligge i størrelsen 51-54 cm, hvilket betyder at ridehjelmen kan reguleres i størrelsen fra 51 cm og op til 54 cm. Når du vælger ridehjelm er det vigtigt at denne ikke sidder løst på dit hoved, så den rasler frem og tilbage. Hjelmen skal sidde fast på dit hoved lige meget hvor voldsomt du nikker hovedet frem og tilbage.  Det er ligeledes vigtigt at du altid husker at spænde din hagerem, så ridehjelmen ikke kan lette fra dit hoved.

Køb din nye ridehjelm hos Lavprisdyrehandel.dk
Vi leverer din nye ridehjelm inden for 2 – 4 hverdage. Du kan altid finde kvalitets hjelme her hos os og altid til yderst fordelagtige priser. Vi vejleder dig gerne i valg af ridehjem, blot kontakt vores kundeservice på mail. På hverdage besvarer vi alle henvendelser inden for 24 timer.
Hos Lavprisdyrehandel.dk har vi samlet alt i basis rideudstyr og herved gjort det nemt for dig at shoppe nyt udstyr til både dig selv og din hest. Så bliver det ikke meget nemmere at købe nyt rideudstyr!

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk