Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter

Hos Lavpris Dyrehandel har vi et bredt og varieret sortiment af ridehandsker.

I det efterfølgende kan du læse om udvalget af ridehandsker, den ønskede brug af ridehandsker og de mange fordele ved at handle hos Lavpris Dyrehandel.

Hvad skal man tænke på inden man køber ridehandsker
Når man vælger ridehandsker, er det vigtigt at vide, hvilket formål handskerne primært skal bruges til og hvor i naturen, man vil benytte dem. Rider man meget i skoven, vil det være fordelagtigt at vælge en vandtæt ridehandske, hvor fugten ikke trænger ind. Er handsken derimod til stævnebrug, vil det være hensigtsmæssigt at vælge en handske, som sidder stramt og tæt omsluttet hånden, og i et  materiale, der tillader hænderne at ånde og ikke holder på fugt og damp.
Inden man køber sine ridehandsker skal man også overveje, om handskerne er beregnet til dressur, almindeligt ridebrug, spring eller allround da købet af handsker skal udvælges efter disse behov.

Nybegyndere i hesteridning
Nye hesteryttere, som lige er begyndt at ride, vil som oftest have god brug af ridehandsker da ryttere får sår og vabler på deres hænder og mellem fingere, hvor huden er ekstra tynd og hvor tøjlerne holdes. Om sommeren når vejret er varmt, har man tendens til at svede mere, hvilket forårsager en irritabel hud. Ligeledes vil man ofte opleve, at en begynderhest vil have et større behov for at blive dirigeret via tøjlerne, hvilket også vil fremme skader og sår på hænderne. Det er ikke ualmindeligt, at nogle heste ikke lystrer hvis man nemt mister greb. Ridehandskerne er med til at opretholde et fast greb. Hos Lavpris Dyrehandel fører vi ridehandsker, som har action stretch, der er beregnet til at give et stabilt og elastisk greb om tøjlerne samtidig med at de beskytter mod skader på hænder og fingre.

Lavpris Dyrehandel har ridehandsker til alle årets sæsoner
Hos Lavpris Dyrehandel kan du købe ridehandsker til alle årstider. Ridehandsker har en række fordele, idet de både skåner hænderne mod vabler og andre skader, men samtidig også er med til at holde hænderne varme. Dette er især vigtigt om vinteren, fordi kulden forårsager, at fingrene bliver mindre smidige, og derved forhøjer risikoen for skader.
Hænder, som holdes varme giver et mere solidt greb omkring hestens tøjler og kan hjælpe med at styre hesten bedre. Lavpris Dyrehandels Magic Non Slip handsker er specielt designet til at fastholde et stabilt greb om tøjlerne og på den måde forhindre, at hænderne glider på tøjlerne.

Ridehandsker i mange farvevarianter og materialer
Hos Lavpris Dyrehandel er ridehandskerne både slidstærke og findes i flere farvevarianter bl.a. i de klassiske farver hvid og sort, men også i mere dristige farver som bordeaux og mørkegrøn.
Der findes også et stort udvalg af materialer, hvoraf de mest populære ridehandsker er lavet i skind, fleece, bomuld og kunstskind.
Vores Magic Non Slip ridehandske er lavet med en ekstra kraftig bomuld, som sikrer, at handskerne skal kunne klare al slags vejr og værner mod regn, kulde og sne. Det kraftige og slidstærke bomuld bevirker, at hænderne holdes tørre og beskyttet på bedste vis. Om sommeren kan man med fordel vælge en ridehandske i et andet materiale, såsom skind eller fleece, idet de tillader hænderne at ventilere.
For alle Lavpris Dyrehandels ridehandsker gælder det, at materialet er slidstærkt, har god holdbarhed og et godt greb.
Derudover fører vi også ridehandsker, som er tilpasset den enkelte rytters behov. Eksempelvis har vi ridehandsker, som udover at kunne bruges til al slags ridning også kan betjene en smartphone eller iphone på samme tid. Dette vil sige, at rytteren ikke behøver at tage sine handsker af hvis der opstår behov for at benytte sin mobil – og dermed risikere at få kolde hænder.
Lavpris Dyrehandel fører også ridehandsker, som giver god udluftning for hænderne, idet oversiden er lavet i et elastisk netstof, som skaber god ventilation for hænderne. Dertil er handskerne også tynde, hvilket bevarer den gode og smidige kontakt til fingrene og fremmer komforten.

Fordele ved at købe hos Lavpris Dyrehandel
Der findes ridehandsker i mange prisklasser og varianter. Lavpris Dyrehandel ønsker at give vores kunder kvalitetsvarer, der prismæssigt fremstår attraktive.
Vi tilstræber at give op til 50% rabat på den vejledende markedspris, som andre butikker udbyder varerne til. Vi køber stort ind og har lave omkostninger. Derfor kan vi tillade os at sælge vores varer billigere end i de normale butikker.

Leveringstid hos Lavpris Dyrehandel
Udover prisen er der også en række fordele ved at købe hos Lavpris Dyrehandel.
Vi er et team af dedikerede dyrevenner, der gør vores yderste for at kunne levere kvalitetsprodukter til alle danske forbrugere uden at det behøver at koste ekstra. Vi har arbejdet sammen med de bedste leverandører af kvalitetsprodukter til kæledyr igennem mere end 14 år. Vores ide er simpel: store indkøb giver bedre indkøbspriser. Bestilles der for mere en 699kr sendes langt de fleste bestilte varer fragtfrit.
Lavpris Dyrehandel bestræber sig på at afsende de varer, du har bestilt til levering indenfor 2 - 4 hverdage. Du bestemmer selv, om du vil have dine varer leveret direkte til din adresse eller om du vil afhente den i en postbutik, hvor den leveres hvis ikke du er hjemme. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet. Såfremt der opstår længere leveringstid end angivet her, vil du blive kontaktet af os telefonisk eller via mail. Varer bestilt via webshoppen bliver leveret med fragtmand på hverdage ca. mellem kl. 8:00 og 16:00. Leveringstidspunktet kan ikke præciseres nærmere, da vi ingen indflydelse har på fragtmandens rute. Når din vare bliver afsendt, modtager du en faktura via mail samt en ”track & trace” meddelelse.

Prismatch hos Lavpris Dyrehandel

Finder du mod forventning en identisk vare til en billigere pris i en anden dansk forretning (indenfor 14 dage) udbetaler vi naturligvis prisdifferencen. Indsend blot konkurrentens annonce og din originale kvittering. Vi matcher én til én herunder medregnes fragtomkostninger.
Undtaget er kø- og åbningstilbud, bestillingsvarer samt varer med begrænset antal. Benytter du dig af prismatch, bortfalder alle andre rabatter.

Kontakt Lavpris Dyrehandel
Du kan altid kontakte vores kundeservice via mail:
kundeservice@lavprisdyrehandel.dk, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til vores produkter.
Det er ikke altid nemt at vælge de rette ridehandsker eller udstyr til rytter eller hest. Vi vil derfor meget gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige både til dig og din hest. Når du retter henvendelse vil du modtage svar indenfor 24 timer.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk