Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter
Bredt udvalg af reptiltilbehør hos Lavprisdyrehandel
Interessen for reptiler har været stødt stigende de sidste år. Derfor har vi hos Lavprisdyrehandel alt, hvad du skal bruge af reptiltilbehør. Vi har et stort udvalg af korktunneler, fodertænger, træhuler, legetunneler og mosbolde, så du kan indrette dit terrarium, så det matcher dit reptils individuelle behov. Vi har reptiltilbehør til markedets absolut skarpeste priser. Finder du mod forventning reptiltilbehør billigere hos en af vores konkurrenter, så matcher vi naturligvis prisen én til én. Før du anskaffer dig et eller flere reptiler, er der imidlertid visse ting, som er helt nødvendige, at du sætter dig ind i. Det vil vi kort gennemgå i de følgende afsnit her på siden.

Sådan vælger du dit terrarium
Eksempelvis er der nogle ting, som du skal vide om selve terrariet. Et terrarium har sit eget klima og fungere næsten ligesom et væksthus. Det er ikke af så stor betydning for dyrenes velbefindende at diverse planter, grene og sten i terrariet stammer fra selvsamme området som dine reptiler. Det vigtigste er, at temperaturen og luftfugtigheden i terrariet er korrekt. Herudover skal du sørge for, at dit terraries form og størrelse modsvarer dyrenes levevis. Desuden skal du sørge for at give de reptiler, der bor i træer, en høj beholder med grene til at klatre i, mens de reptiler, der bor ved jorden skal have et passende bundlag.

Hvor skal jeg placere mit terrarium?
Når du skal vælge den mest optimale plads til dit terrarie, så skal du vælge et roligt sted, hvorfra dyrene kan overskue rummet i hvert fald delvist og allerede fra et par meters afstand.  Hvis du sørger for altid at nærme dig terrariet i et roligt tempo, vil dine reptiler helt naturligt vænne sig til livet i omgivelserne og ikke opfatte det som truende adfærd.

Sådan indretter du dit terrarium
Et terrarium skal ikke være sparsomt indrettet men alligevel overskueligt. Hvis man ved indretningen sørger for at der ikke er spalter eller andre utilgængelige steder for os, gør det rengøring, pasning og kontrol meget nemmere. Der skal naturligvis også være planter i dit terrarium, da de jo er flotte at se på, samtidig med at de giver reptilerne mulighed for at klatre, hvile gemme og camouflere sig. Hvis du har en vandafdeling i dit terrarie og du ønsker at dekorere dette med sten, så bør du sikre dig, at de ikke er kalkholdige. Årsagen til det er at kalk med tiden hæver pH-værdien i vandet, og det kan under visse omstændigheder føre til hudskader hos dine reptiler.

Hvilket reptil skal jeg vælge?
Herudover er det også vigtigt, at du gør dig nogle tanker om det reptil, som du overvejer at anskaffe dig. Eksempelvis vil du ikke kun have med de farverige dyr at gøre, men i høj grad også med det de spiser – som jo ofte er levende føde. Flertallet af øgler og næsten alle padder er afhængige af levende insekter som næring.  Hvis du derfor synes, at det er ulækkert at røre ved fårekyllinger, kakerlakker og så videre, bør dette være med i dine overvejelser.  I disse tilfælde kan det være værd at overveje et planteædende reptil. Inden du anskaffer dig et reptil er det også en rigtig god idé at sætte dig grundigt ind i, hvilke arter der er tilladt at holde herhjemme.

Sådan transportere du reptiler
Når du skal transportere dit reptil skal det pakkes ind i enten bomuld eller linned, da disse stoftyper umiddelbart er bedst egnede til at sikre at reptilerne ikke kommer til skade under transporten. Inden du slippet dit reptil løs i terrariet, så skal du bruse terrariet over og stille en vandskål parat. Foderet kan du vente med, til reptilet er blevet fortrolig med sine nye omgivelser.

Den daglige rengøring af dit terrarie
Et terrarium kræver regelmæssig pasning. Til det daglige pasningsarbejde skal man i hvert fald afsætte en times tid. Drikkevand og foderskåle skal rengøres hver dag i rent vand med en børste, som kun benyttes til netop dette formål. Mange af de mindre øgler dækker dog ikke deres væskebehov i vandskålen, men slikker vanddråber fra overbrusning af omgivelserne. Til regelmæssig overbrusning af terrariet bruger man rent vand, der typisk har stået en dags tid. Det er sjældent at man rengør terrariet fuldstændigt, hvor man også skifter hele bundlaget, fordi det gør dyrene meget urolige. Madrester fjernes hver dag, ekskrementer tages op med en lille skovl eller ske, og der strøs med ren jord. Snavs på glasruderne fjernes med en skuresvamp med rent vand. Hos Lavprisdyrehandel har vi som tidligere nævnt også et udvalg af mosbolde, som absorberer og fastholder fosfat, nitrit og nitrat i sin kerne og dermed skaber ideelle betingelser for dyr og planter i terrariet. Mosboldene fjerner desuden uønsket lugt nemt og effektivt samtidig med, at de reducerer ophobning af organiske stoffer. Mosboldene er effektive i op til 2 måneder i terrarier på mellem 30-60 liter.

Køb reptiltilbehør billigt hos Lavprisdyrehandel
Når du køber reptiltilbehør og udstyr hos os, leverer vi det inden for 1 til 4 hverdage. Vi leverer din ordre direkte hjem til dig, men forventer du ikke at være hjemme ved leveringen, kan du også vælge at få din pakke stillet et sikkert sted på adressen. Selvom vi har billigt reptiltilbehør, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi har reptiltilbehør fra de førende producenter på markedet. Jo større indkøb du foretager ad gangen, jo mere opnår du i rabat. Det kan derfor hurtigt betale sig at købe stort ind ad det reptiltilbehør, som du står og mangler.

Rådgivning om reptiltilbehør og udstyr
Hvis du er i tvivl om, hvad du skal bruge af reptiltilbehør og udstyr så tøv ikke med at kontakte vores erfarne kundeservicepersonale på kundeservice@lavprisdyrehandel.dk. Vi rådgiver dig gerne og besvarer alle henvendelser inden for 24 timer på hverdage. Stiller du os et spørgsmål vedrørende reptilteknik og udstyr, som vi ikke umiddelbart kan svare på, så undersøger vi gerne sagen nærmere via vores store leverandørnetværk. Er du nybegynder indenfor reptilverdenen, kan du også med fordel købe en af vores spændende og ikke mindst lærerige reptilbøger.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk