Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter
Køb reptilteknik og udstyr til skarpe priser hos Lavprisdyrehandel
Interessen for terrarier og reptiler er de seneste år steget betydeligt. Derfor har vi hos Lavprisdyrehandel altid et spændende udvalg af udstyr og reptilteknik, så du kan dyrke din hobby.
Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et velassorteret udvalg af reptilteknik og udstyr af høj kvalitet til dit terrarie. Hos os finder du eksempelvis et stort udvalg af belysning, varmekabler, termometre, tågeanlæg og hygrometre. Naturligvis til markedets absolut skarpeste priser. Finder du mod forventning reptilteknik billigere hos en af vores konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen én til én. Hos Lavprisdyrehandel vil vi være billigst uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores produkter. Dette kan kun lade sig gøre ved, at vi køber stort ind og giver rabatten videre til vores kunder. Herudover belønner vi også de kunder, der køber, der køber stort ind hos os. Jo mere du køber for, jo mere i rabat får du. Bestil reptilteknik hos os og få det leveret direkte til din dør inden for 4 hverdage. Regner du ikke med at være hjemme ved leveringen, kan du i forbindelse med din bestilling også vælge, at få varerne stillet et sikkert sted på din adresse. Med reptilteknik fra Lavprisdyrehandel har du, hvad du skal bruge for at sikre optimale leveforhold i dit terrarie.

Reptilteknik og udstyr som sikrer lys og varme i dit terrarium
I forbindelse med vores store udvalg af reptilteknik har vi også et udvalg af praktisk reptilteknik og udstyr til belysning og varme. Som rettesnor har de fleste reptiler brug for at have lys i terrariet i rundt regnet tolv timer om dagen, hvilket så absolut er værd at tage med i sine overvejelser, når der skal investeres i energivenlig belysning. Har du nataktive reptiler, som du gerne vil iagttage, kan du om aftenen lade et rødt eller et blåt lys brænde et par timer. Lysstofrør bruger forholdsmæssigt lidt strøm og er heller ikke specielt dyre i anskaffelse.  Efter cirka 2 år er de dog ved at være klar til udskiftning. Lysstofrør skal udelukkende efterligne dagslys. For at kunne efterligne en solbeskinnet plads er man nødt til også at opsætte en varmelampe.  Hos Lavprisdyrehandel har vi flere forskellige varmelamper. Det er dog vigtigt, at du altid måler temperaturen under lampen i et døgn, inden du introducerer dit reptil for denne. Årsagen hertil er, at det hurtigt kan blive for varmt under sådan en varmelampe, og at reptiler sjældent bemærker dette – især ikke hvis de kommer afkølede op fra deres skjulested for at varme sig. Og det kan føre til ret så alvorlige forbrændinger. Udover teknik der giver lys i dit terrarie, har vi også et udvalg af reptilteknik, der frembringer gulvvarme, herunder diverse varmekabler og varmemåtter. Disse er særligt velegnede til de reptiler, der lever på jorden. Typisk anbringes kablerne eller måtterne under et tykt lag jord eller sand. Har du imidlertid reptiler der graver, er det mere sikkert at anbringe varmeinstallationen under selve terrariet, da du ellers risikerer, at dit reptil kommer til skade. Til det formål har vi for eksempel varmemåtter fra Exo Terra, som er ideelle til eksempelvis ørkenterrarier. Varmemåtterne er med til at regulere temperaturen og sikre en jævn varmefordeling, hvilket er vigtigt for din reptils stofskifte, fordøjelse, appetit og aktivitetsniveau.

Bredt udvalg af termometre af høj kvalitet
Når du beslutter dig for at blive reptilejer og anskaffe dig et terrarie, så er det en rigtig god idé, at måle temperaturen i dit terrarie, inden du anbringer planter og senere dyr heri. Den bedste måde at måle temperaturen i dit terrarie på, er, ved at måle temperaturen flere steder i terrariet om morgenen inden lyset tændes og indtil om aftenen.  På den måde kender du den laveste, mellemste og højeste temperatur i de forskellige områder i terrariet. Dette kan være brugbar viden i forhold til indretningen af dit terrarie. Du kan bruge simple termometre, som dem, der typisk bruges til akvarier, men de elektroniske termometre er dog mere nøjagtige. Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et stort udvalg af termometre, der er velegnede til akvarier. Vi har eksempelvis digitaltermometre fra Trixie, som rækker fra minus 20 grader og helt op til 50 grader.

Stort udvalg af effektive tågeanlæg til terrarier
Til mellemstore og store regnskovsterrarier anvender man ofte ultralyd-forstøvere, hvor en pumpe fører vandet ud af beholderen og gennem en fin forstøver, som er fastinstalleret i terrariet. Anlægget styres af et elektronisk tænd-sluk ur og kan således fungere hyppigt og længe.  Hos Lavprisdyrehandel har vi eksempelvis tågeanlæg fra Trixie, som forhøjer fugtigheden med op til 100 %. Tågeanlæggene fra Trixie forsyner dit terrarie med morgendug i ørkenterrarier og simulerer tropiske tågeskyer i tropiske terrarier. Vi har tågeanlæg til markedets absolut skarpeste priser.

Køb hygrometre og termohygrometre til terrarier hos Lavprisdyrehandel
Med et af vores hygrometre kan du måle luftfugtigheden i dit terrarie. Vi har også et udvalg af termohygrometre, som måler såvel temperaturen som luftfugtigheden i dit terrarie. Termohygrometrene er tilmed så små, at de nemt kan skjules i terrariet. Vi har et udvalg af både analoge og digitale termohygrometre fra Trixie. Vores analoge termohygrometre rækker fra minus 25 grader til 55 grader og 0 til 100 % fugtighed, mens vores digitale termohygrometre rækker fra 0 til 70 grader og 20 til 99 % fugtighed.

Køb reptilteknik og udstyr af høj kvalitet hos Lavprisdyrehandel
Når du køber reptilteknik og udstyr hos os, leverer vi det inden for 1 til 4 hverdage. Vi leverer din ordre direkte hjem til dig, men forventer du ikke at være hjemme ved leveringen, kan du også vælge at få din pakke stillet et sikkert sted på adressen.

Rådgivning om reptilteknik og udstyr
Hvis du er i tvivl om, hvad du skal bruge af reptilteknik og udstyr så tøv ikke med at kontakte vores erfarne kundeservicepersonale på kundeservice@lavprisdyrehandel.dk. Vi rådgiver dig gerne og besvarer alle henvendelser inden for 24 timer på hverdage. Stiller du os et spørgsmål vedrørende reptilteknik og udstyr, som vi ikke umiddelbart kan svare på, så undersøger vi gerne sagen nærmere via vores store leverandørnetværk.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk