Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter
Stort udvalg af reptilfoder og plejemidler
Hos Lavpris Dyrehandel har vi et bredt udvalg af kvalitetsvarer til dit reptil. Vi har et stort sortiment til mange slags reptiler f.eks. slanger og skildpadder. Reptiler kræver helt særlig pasning og forplejning, så det er vigtigt at undersøge foderkrav, pladskrav mm. når man anskaffer sig et reptil.

Skal du have dit første reptil eller måske en anden art end du tidligere har haft?
Her hos Lavpris Dyrehandel har vi et meget stort og varieret udvalg af reptilfoder og diverse plejemidler til mange forskellige slags reptiler. Er du ny inden for verden af reptilhold eller skal du til at holde en anden art af reptiler, så er det vigtigt at stille dig selv en række spørgsmål før du går i gang.

Kosttilskud til reptiler i form af vitaminer og mineraler
For mange reptiler er det nødvendigt med kosttilskud i form af enten vitaminer eller mineraler. Hos Lavpris Dyrehandel har vi et bredt sortiment af netop disse nødvendige vitaminer og mineraler dit reptil har behov for. Ved at give dit reptil kosttilskud i form af vitaminer og mineraler, vil du kunne forebygge flere sygdomme der ligger til reptilets art. Reptiler kan få mange sygdomme der i blandt knoglesygdomme, hudsygdomme eller f.eks. sygdomme i de indre organer. Reptiler har også en tendens til at få parasitter. Parasitter på reptiler kan f.eks. være flåter, blodmider, orme eller endoparasitter. Parasitterne er svære at spotte da man ikke kæler med et reptil som man gør med andre pelsede kæledyr, dog er det lige så vigtigt at tjekke dit reptil som det er at tjekke din hund eller kat. Ved at give reptilet kosttilskud i form af vitaminer og mineraler fra Lavpris Dyrehandels brede udvalg, kan du sikre dit reptil et bedre helbred og derved være med til at forebygge disse parasit angreb og diverse sygdomme.

Calcium supplement til planteædende reptiler
Calcium er vigtigt for reptilers knogler og deres nervefunktioner. Slanger har brug for calcium, dog ikke i så stor en grad som andre reptiler da slangerne får en del calcium fra de dyr de æder.  Såfremt en slange får en kost af dyr og ikke kun tørfoder, kan det være helt unødvendigt med ekstra calcium til slangen. Andre reptiler har brug for at tilskud af calcium så deres knogler kan vokse og blive stærkere. Reptiler har også behov for calcium da det hjælper dem til at producere levedygtige æg og derfor at formere sig og holde sig sunde og raske.
For firben og lignende reptiler er det meget vigtigt der er ekstra calcium i deres kost. Da det er så svært at at fastlægge hvad firben spiser i naturen, er det nødvendigt at supplere med en række vitaminer og mineraler for at holde sit firben sundt og rask.

Skal mit reptil have levende foder?
Reptilet gekko er kødæder, men gekkoerne spiser ikke større dyr eller pattedyr. Nogle få gekkoer såsom kronegekkoen spiser udelukkende frugt, mens andre gekkoer spiser en blandet kost fuld af både frugt, grønt, tørfoder, diverse kosttilskud i form af mineraler og vitaminer samt levende dyr og insekter. Insekterne er gekkoen foretrukne spise, da de giver både vitaminer og mineraler samt den mængde protein gekkoen har behov for i sit naturlige kostskema.

Hvor tit skal mit reptil fodres?
Når du vælger det reptil du gerne vil have, skal du sørge for at undersøge hvor ofte dit reptil skal have reptiltørfoder, vitaminer, mineraler og levende foder. Har dit reptil specielle behov er det meget vigtigt du tager forbehold for de behov i dit foderskema. Et foderskema passer godt til et reptil, da de ofte har meget ens fodermønstre men dog med lange mellemrum i mellem fodringstiderne. Ved reptiler kan der nemt gå flere uger før reptilet skal have foder igen, da reptiler for det meste er meget langsomme til at fordøje deres føde.

Levering af reptilfoder og plejemidler til reptiler fra Lavpris Dyrehandel
Hos Lavpris Dyrehandel pryder vi os af at have en hurtig og nem levering på blot 2-4 hverdage. Når du bestiller bliver du som kunde prioriteret højt og derfor kan vi oftest levere din vare allerede dagen efter, kun i få tilfælde tager det de 4 hverdage for varen at nå frem til dig som kunde.

Prismatch
Hos Lavpris Dyrehandel er det yderst vigtigt for os at give dig de bedste og billigste varer og derfor er det muligt at prismatche hos os. Hvis du mod forventning kan finde varen til en billigere pris på en anden hjemmeside, så send blot et skærmprint til vores kundeservice eller eventuelt et link til varen og vi vil matche prisen. Det er vigtigt at være opmærksom på at varen skal være tilsvarende den vare vi fører hos Lavpris Dyrehandel. Det er også vigtigt at være opmærksom på at prisen inkluderer fragtomkostninger og det derfor er den endelige pris vi matcher.

Kontakt kundeservice med spørgsmål eller ændringer til din ordre – vi svarer inden 24 timer
Skriv gerne til Lavpris Dyrehandel via mail hvis du har spørgsmål eller kommentarer til din ordre. Skriv til kundeservice@lavprisdyrehandel.dk og vi vil hjælpe med din henvendelse hurtigt og nemt. Vi ønsker glade kunder og vi er altid klar til at hjælpe med hvad nu end du skulle have brug for. Har du f.eks. bestilt den forkerte størrelse eller skal du have lavet en ændring i leveringsadressen, så kontakt os med det samme og vi vil hjælpe med at få rettet din ordre.

Kunders hjælp er yderst værdsat
Oplever du andre problemer på siden eller mangler der en oplysning på et produkt, så skriv endelig til vores kundeservice på kundeservice@lavprisdyrehandel.dk og fortæl os de problemer du oplever med siden. Vi vil altid gerne hjælpe med tekniske problemer og give yderligere information såfremt det skulle være nødvendigt. Tilfredse kunder er i høj kurs hos Lavpris Dyrehandel og derfor er din hjælp også sat stor pris på, da det hjælper os med at blive endnu bedre og yde en endnu bedre service. Vores gode service skal gerne opretholdes og det kan du som kunde hjælpe med til.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk