Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter
Stort udvalg af reptildekoration og skåle
Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et stort udvalg af reptildekoration og skåle, så du kan sætte et personligt præg på indretningen af dit terrarium.  Der er rigtig mange måder, hvorpå du kan indrette dit terrarium. Derfor har vi et væld af forskellige plastikplanter, dekorationssten, skåle og reptilhuler. Når du bliver reptilejer skal du som noget af det første sikre dig, at dit reptil har et godt skjulested i terrariet. Dette kan du eksempelvis sørge for, at den får ved at lægge barkstykker, udhulede kokosnødder eller deciderede stenhuler ned i terrariet.

Hvordan indretter jeg mit terrarium på bedste vis?
Som nævnt tidligere er der rigtig mange måder at indrette et terrarium på, men der er bestemt nogle ting, som man bør tage med i sine overvejelser, da krybdyr generelt stiller store krav til såvel pasning som pleje. Eksempelvis skal reptiler have bestemte temperaturer i deres terrarier, de skal have noget specielt at spise og de skal have mulighed for at gå i vinterdvale. Derfor kan det være en rigtig god idé at investere i en god håndbog omkring netop det reptil, som du har valgt at holde. På den måde kan du tilegne dig en vis form for baggrundsviden. Når du ved, hvad du skal bruge til indretningen af dit terrarium, så kan du med garanti finde det hos os – til markedets skarpeste priser naturligvis.
En anden ting, som du bør være opmærksom på, er, at dit terrarium ikke bliver for sparsomt indrettet. Det er nemlig korrekt at du skal sørge for at indrette dit terrarium på overskuelig vis, men det betyder bestemt ikke, at du skal indrette det sparsomt. Ved at indrette dit terrarium overskueligt gør du dig selv en tjeneste, eftersom det i så fald bliver nemmere at rengøre samtidig med, at du får lettere ved at kontrollere, at dit reptil trives, og at forholdene er optimale.

Velassorteret udvalg af praktiske skåle til reptiler
Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et bredt udvalg af skåle, som er specialdesignet til reptiler. Vores skåle er perfekte til levende foder såsom orme og fårekyllinger. Det skyldes blandt andet skålenes høje kant, som forhindrer ormene og fårekyllingerne i at kravle op af skålen. I forhold til hygiejne så er det vigtigt, at du på daglig basis rengør skålene for at undgå bakterier. Efter rengøring hælder du friskt vand op til dit reptil i skålen.

Sådan bruger du sten og trærødder i dit terrarie
Når du skal bygge et skjulested eller en solplads i dit terrarie, er det vigtigt, at du vælger de rette materialer. Du bør altid vælge materiale ud fra hvilket reptil du har – og ikke ud fra hvad du synes ser godt ud i terrariet. Herved giver du dit reptil de absolut bedste leveforhold. Når du har fundet ud af hvilke materialer du skal bruge, så skal du være meget opmærksom på, at du ikke lægger stenene eller trærødderne på sådan vis, at du risikerer nedstyrtning. Udover sten og trærødder kan du med fordel også benytte korkrør og –tunneler. Eftersom terrarier jo som bekendt ofte er fugtige, kan vi anbefale, at du benytter træsorter såsom mosefyr eller korkeg. Du kan også benytte tomme kokosskaller som huler – det vil dit reptil med garanti elske.

Hvorfor skal jeg beklæde mit terraries vægge?
De fleste terrarier er af glas, så du kan betragte dine dyr. Dette kan imidlertid godt virke stressende på dine dyr. Derfor kan det være en rigtig god idé at beklæde dit terraries bagvægge. Hos Lavprisdyrehandel har vi altid et stort udvalg af baggrunde til dit terrarie. Vores baggrunde er ikke kun flotte men også utrolig nemme at montere. Find dit yndlingsmotiv her hos os og giv dit reptil den tryghed, som den behøver. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du skal dekorere dit terrarie. Har du indtil flere reptiler sammen, som risikerer at ryge i totterne på hinanden, kan du også skabe diverse former for synsbarrierer ved hjælp af forskellige dekorationer og planter.

Køb reptildekoration og skåle billigt hos Lavprisdyrehandel
Vi har altid et bredt udvalg af reptildekoration og skåle, herunder mange forskellige silkeplanter, plastikplanter og huler til reptiler. Vi er stolte af at kunne sige, at vi har markedets skarpeste priser på reptildekoration og skåle til dit terrarie. Vi køber stort ind og giver rabatten videre til vores kunder. Finder du mod forventning en af vores varer billigere hos en af vores konkurrenter, så matcher vi naturligvis prisen. Fra du bestiller dine varer her hos os, går der maksimalt 4 hverdage, før du har varerne. Og husk: Vi leverer direkte til din dør. Så bliver det da ikke nemmere at være reptilejer.

Er du skildpaddeejer?
Så kig endelig mere her på siden. Skildpadder er stadig utrolig populære som kæledyr. Og det er der en god grund til: Det er både sjovt og utroligt spændende at være skildpaddeejer. Hvis du synes, at det er sjovt at betragte dine skildpadder gennem glasset og følge med i, hvad de laver, så kan det være en rigtig god idé at vælge en af de tropiske skildpaddearter. Grunden hertil er, at de øvrige skildpaddearter typisk går i dvale i vinterhalvåret. Vælger du en af de tropiske skildpaddearter, så skal du imidlertid være opmærksom på, at de har brug for en højere luftfugtighed, højere vandtemperaturer og mere lys end de andre skildpaddearter. Der er også stor forskel på, hvordan du skal indrette dit terrarie alt efter, om du har landskildpadder eller vandskildpadder. Holder du landskildpadder, skal du indrette dit terrarie på en sådan vis, at det er nemt at rengøre og holde pænt. Dette gør sig naturligvis også gældende, hvis du har vandskildpadder. Men vandskildpadder stiller nogle yderligere krav til deres terrarie. Eksempelvis skal landområdet bestå af stenplader, grene rødder eller kork og placeres på en sådan vis, at det altid er tørt. Det er også en rigtig god idé at placere varmekilden på landområdet, hvorfor det også kan anbefales at lave landområdet stort nok til, at flere skildpadder kan ligge der på samme tid. Er pladsen for trang på landområdet, risikerer du, at de svageste skildpadder mistrives.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk