Indkøbskurv

Gå til betaling Shop videre
Nulstil filter
Hvad er reptiler?
Reptiler kaldes også krybdyr og er et hvirveldyr typisk med 4 ben og skæl. Hos Lavpris Dyrehandel kan du købe en bog der fortæller om de forskellige reptiler der passer til terrarier og hvilke du skal vælge. Reptiler tæller arter som slanger, krokodiller, skildpadder, øgler m.fl. Krybdyr lever primært på land, men der er dog flere krybdyr der også ynder en dukkert eller at ligge i vandkanten og derfor er et terrarium af den rette slags vigtigt for dit reptils velbefindende. På nuværende tidspunkt tæller reptiler omkring 6.000 forskellige arter, fordelt på 5 forskellige slags krybdyr. Hos Lavpris Dyrehandel har du mulighed for at få en reptilbog der hjælper dig med at vælge det reptil der passer til dit hjem.

Sumpskildpadder
Hos lavpris Dyrehandel har du mulighed for at lære om sumpskildpadder. Sumpskildpadden er et dyr der lever både i vand og på land og kræver meget plads. For at holde skildpadder skal man sikre sig man har pladsen og den rette viden til at passe skildpadden. Skildpadder kan ikke kun gå i et lille akvarium eller et terrarium der er 50x50 cm som man kan købe mange steder til at have skildpadder i, så det er vigtigt at læse op på pasning af sumpskildpadder før man køber en og de dertilhørende produkter. Hos Lavpris Dyrehandel har vi en række produkter der kan bruges til dit skildpadde terrarium eller akvarium, så din skildpadde kan få dækket de basale behov den har, men også så du kan aktivere din skildpadde med en række sjove ting og fodre din skildpadde med nærende og godkendt foder der passer til den ernæringsmæssige behov.

Landskildpadder
Her hos Lavpris Dyrehandel har vi forskellige bøger om hold af reptiler, der i blandt padder. Landskildpadden tæller 5 primære arter som du kan læse om hos Lavpris Dyrehandels i en af vores reptilbøger. Arterne tæller græsk, maurisk, russisk, afrikansk og leopard landskildpadde. Arterne har alle fællestræk men der er også væsentlige forskelle blandt dem.
Den græske landskildpadde bliver ca. 20 cm i skjoldlængde og vil helst være på land hvor der er tørt. Den græske landskildpadde skal gå i alm. stuetemperatur, dog skal den også have en varmeplads hvor der er 40 grader varm. Der skal samtidig være god luftcirkulation i terrariet, et gemmested til skildpadden samt et godt bundlag af akvariegrus. Akvariegrus findes hos Lavpris Dyrehandel under ”Akvarie”, ”Akvariedekoration og Bundlag”. Den græske landskildpadde er vegetar og må ikke få frugt og kød.
Den mauriske landskildpadde bliver ca. 30 cm i skjoldstørrelse og har de samme varme behov som den græske landskildpadde, med stuetemperatur i terrariet og en varmeplads hvor der er 40 grader varmt. Den mauriske landskildpadde vil også helst have et tørt sted den kan være og så stort som muligt. Den mauriske landskildpadde har godt af udendørs færden i sommerperioden og det er vigtigt der også er en hule til gemmested. Den mauriske landskildpadde er også vegetar og må heller ikke få kød eller frugt.
Den russiske landskildpadde bliver samme størrelse som den græske landskildpadde dvs. 20 cm i skjoldlængde. Denne skildpadde kræver god cirkulation og et terrarium med stuetemperatur og en varmeplads på 40 grader. Også denne landskildpadde nyder et tørt terrarium med gemmesteder. Den russiske landskildpadde er meget aktiv og kravler gerne over høje forhindringer. Vi har et udvalg af dekoration og huler til terrarier under fanen ”Akvarie”, ”Akvariedekoration og Bundlag”. Padden vil gerne være ude i sommermånederne og er vegetar, så der må ikke fodres med kød eller frugt.
Den afrikanske sporeskildpadde bliver op til 83 cm i skjoldmål og kan veje over 100 kg. Den afrikanske sporeskildpadde er en af de største arter i verden og kræver meget plads, det er derfor vigtigt man sørger for at have pladsen og budgettet til det store elforbrug padden varmekilder kræver. Den afrikanske sporeskildpadde kræver en bestemt kost af halm, hø, græs og blade og må under ingen omstændigheder få andet, da det kan føre til misdannelser eller værre. Padden er meget stærk og derfor skal terrariet være ekstra stærkt for at kunne holde på padden. Også denne skildpadde har godt af udendørs færden i sommermånederne.
Leopard skildpadden bliver op til 70 cm i skjoldmål og kan veje op til 20 kg. Leopard skildpadden har det bedst under meget tørre forhold som en ørken dog hvor den får vand hver eneste dag. Leopard skildpadden er vegetar og skal derfor ikke have frugt eller kød. Leopard skildpadden vil gerne spise græs og ukrudt, derfor er det godt at have den gående ude om sommeren.

Eksotiske insekter
Hos Lavpris Dyrehandel har vi et udvalg af bøger om insekter hvor du f.eks. kan læse om skorpioner, vandrene pinde, knælere og edderkopper. Insekter bliver mere og mere populære at have i hjemmet, da de er smukke og fascinerende at kigge på og mange har kraftige reaktioner på at se denne slags dyr i ens hjem.
Skorpioner hører til samme art som edderkopper da det er en spindler. Skorpionen har en giftbrod for enden af halen den bruger som forsvarsmekanisme når den føler sig truet. Skorpioner findes oftest på tørre og varme lokationer så som i ørkener.
Knælere tæller omkring 2400 arter med omkring 430 slægter og lever i et tropisk klima. Knæleren er kendt for at bide hovedet af sin partner under parringen. Knæleren er et yderst smukt insekt der er dybt fascinerende at kigge på og beundre.
Vandrene pinde har fået deres navn pga. de ligner pinde i bevægelse. Den vandrene pind er et leddyr og er også i familie med edderkoppen. Der findes omtrent 2000 forskellige arter af vandrene pinde i verden og de kan findes i de fleste lande verden over.
Fugleedderkopper er et af de mest frygtede insekter i verden og også et af de større arter. Den almindelige fugleedderkop kan blive op til 30 cm dog er det også muligt at finde små arter på få cm. Giftkrogen på en fugleedderkop vender anderledes end andre edderkoppers så de stikker deres bytte frem for at bide det. Fugleedderkopperne er kendt for deres behårede udseende der også fungerer som en forsvarsmekanisme, da de kan frigive deres hår som små nåle, der sætter sig i huden og både irriterer og gør meget ondt på de udsatte.

- Om Lavprisdyrehandel
- Kontakt butikken

- Sådan handler jeg

PCI Compliance

E-handelsfonden.dk
Trustpilot.dk
PBS.dk