Relaterede produkter

KAT / HUND 1 - 11 KG
6 TABLETTER AF 11,4 MG
BEEF STICK BLØD HUNDEGODBID
SUKKERFRI / KALKUN OG STRUDS
KATTE
6 PASTA/PULVER AF 133 MG
Produktbeskrivelse
Loppemiddel Program Vet loppetablet til hund på max 6,7kg.
67,8mg pr. rød tablet. 6stk.
Program Vet indeholder lufenuron, som forhindrer æg og larver i at udvikle sig til voksne lopper.
Bemærk! 
Loppemidler kan ikke byttes eller returneres, også selvom  pakken ikke har været åbnet. Dette skyldes loven om salg af lægemidler. Du kan få flere oplysninger ved at kigge på www.laegemiddelstyrelsen.dk eller ringe til dem på telefon 44 88 95 95.

Program Vet. (lufenuron). Filmovertrukne tabletter til hund, oral suspension til kat. 

Indikationer: Kontrol af lopper hos hund og kat (påvirker loppen i larvestadiet). Kan anvendes i kombination med et andet ektoparasitært middel med virkning på de udvoksede stadier. 

Dosering: Hunde, tabletter 10 mg/kg legemsvægt. Katte, mikstur 30 mg/kg legemsvægt. Behandlingen gentages 1 gang om måneden i loppesæsonen. Alle hunde og katte i husstanden/på ejendommen skal behandles. 

Drægtighed og diegivning: Kan anvendes. 

Virkning: Det aktive stof, lufenuron bryder loppens livscyklus på æg- og larvestadiet, men ikke har nogen effekt på voksne lopper. Lopper indtager stoffet når de suger blod på behandlede dyr. Lufenuron interfererer med loppens kitindannelse, og dannelsen af det ydre hudskelet hæmmes. 

Bivirkninger: Tabletter og oral suspension: I sjældne tilfælde kan der ses opkast og diarré. Disse symptomer er som regel af forbigående karakter. 

Læs i øvrigt indlægsseddelen i pakningen.

Pakningsstørrelser: 1x6 oral suspension á 133 mg til kat op til 4,5 kg. 1x6 tabletter á 67,8 mg til hund op til 7 kg. 1x6 tabletter á 204,9 mg til hund fra 7 til 20 kg 1x6 tabletter á 409,8 mg til hund fra 20 til 40 kg. 

Udlevering: HV. KONTRAINDIKATIONER, BIVIRKNINGER SAMT DOSERING ER OMSKREVET I FORHOLD TIL DET AF LÆGEMIDDELSTYRELSEN GODKENDTE PRODUKTRESUMÉ. PRODUKTRESUMEET KAN VEDERLAGSFRIT REKVIRERES FRA NOVARTIS

Specifikationer
Varenummer 7046264139639
Vægt 14 g
Mærke program vet
Dyr hund
Størrelse small 0 - 10 kg
Type tabletter
Problem loppeæg
Ingredienser
}