Relaterede produkter

Produktbeskrivelse

Poésie Sauce fra Vitakraft kommer i en række smagsvarianter og er et delikat vådfoder til den voksne kat. Foderet består af de fineste bidder af sej og pasta i delikat tomatsovs, og er en uimodståelig lækkerbisken for langt de fleste katte. Foderet indeholder alle de vigtige og essentielle næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som er med til at give din kat et dejligt katteliv.

Dette vådfoder fra Vitakraft kan bruges som et komplet fuldfoder. Det betyder at dit kæledyr kan fodres udelukkende med dette, men det er en god idé at supplere med almindeligt tørfoder. Også katte kan lide følelsen af sprøde foderpiller som knaser dejligt mellem tænderne. Mange katte er småtspisende dyr og derfor kan variation i madskålen, virke ekstra tillokkende.

Katte er generelt også småtdrikkende dyr og her vil din kat helt sikkert have gavn af den ekstra væske som et lækkert vådfoder, kan give den. Foderet er pakket i søde, rosa foliedåser på 85 gram, og en voksen kat på 4 kg skal have tre bægre pr. dag. For at give dit kæledyr lidt mere spænding i madskålen, kan du vælge at give to bægre om dagen, sammen med lidt tørfoder. 

Vigtige fordele

  • Komplet vådfoder til kat 
  • Uden kunstige farvestoffer og konserveringsmidler
  • Velsmagende med fisk og pasta
  • Velafbalanceret foder med sunde proteiner

Vitakraft Poésie Sauce er et ideelt foder til katte med normalt aktivitetsniveau. Indekatte, steriliserede katte og overvægtige katte bør fodres mindre end katte med idealvægt. 

Specifikationer
Varenummer 4008239313393
Vægt 85 g
Mærke vitakraft
Dyr kat
Alder voksen
Konsistens våd
Vægt 0 - 4 kg
Smag fisk
Ingredienser

Kød og animalske biprodukter 55% (fisk og fiskebiprodukter, 5% sej), bageriprodukter 4% pasta, korn, mineraler, grøntsager (2% tomat), inulin.

Tilsætningsstoffer
Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer pr. kg: Vitamin D3 (E671) 250 i.E., jern (E1) 15 mg, kobber (E4) 1,0 mg, mangan (E5) 1,0 mg, zink (3b605) 18,0 mg, taurin 445 mg. DE BW 200010. 

Analyse
Fugtighed 83,0%, protein %, fedtindhold 5,0%, råfiber 0,3%, rå aske 2,0%. 


Fodringsvejledning
En kat, der vejer 4 kg, har brug for 2-3 foliebakker om dagen.

Overvægtige og steriliserede katte bør fodres mindre end katte med idealvægt.
Det anbefales at servere vådfoder morgen og aften.

Ved overgang fra et andet foder anbefales en gradvis tilvænningsperiode på 7 dage.
Mængden af foder bør afpasses i forhold til kattens aktivitetsniveau, race og alder.
Serveres ved stuetemperatur.

Opbevares køligt og tørt.
Overskydende foder kan holde sig 2 dage i køleskab.

 

Husk, at katten altid har tilgang til frisk vand fra en ren skål.

 

 
}