Relaterede produkter

Produktbeskrivelse

Vitakraft Poésie Mousse fjerkræ kattemad er et delikat vådfoder til den voksne kat. Foderet består af en blød og saftig mousse, og er en uimodståelig lækkerbisken for langt de fleste katte. Foderet indeholder alle de vigtige og essentielle næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som er med til at give din kat et dejligt katteliv.du kan derfor også bruge Poésie Mousse som fuldfoder. 

Poésie Mousse er et glutenfrit produkt, og er derfor et godt alternativ, hvis du mistænker din kat for at have besvær med fordøjelsen. Lige som hos os mennesker, er der nogle kæledyr som ikke trives med stivelsesholdige fyldstoffer i deres kost. Fyldstoffer i dyrefoder, stammer ofte fra korn, majs, kartofler, hvede og ris. De nødvendige kulhydrater i denne dåse kattemad, stammer fra tapioka-mel. Det er et glutenfrit produkt, som udvindes fra Cassava-planten.

Hver dåse indeholder 85 gram, og en voksen kat på 4 kg skal have tre dåser pr. dag. For at give dit kæledyr lidt mere spænding i madskålen, kan du vælge at give to bægre om dagen, sammen med lidt tørfoder. 

Mousse kattemad har en meget blød konsistens, hvilket gør foderet ekstra delikat. Vådfoderet har desuden et højt indhold af væske, og det er væsentligt, da katte generelt er småtdrikkende dyr. Konsistensen gør også at du let kan skjule medicin i foderet.


Vigtige fordele

  • Komplet vådfoder til kat 
  • Uden kunstige farvestoffer og konserveringsmidler
  • Velsmagende med sunde proteiner fra kylling
  • Velafbalanceret foder med sunde proteiner

Poésie Mousse med kylling er et ideelt foder til katte med normalt aktivitetsniveau. En kombination af Mousse kattemaden, sammen med almindeligt tørfoder, vil give katten en spændende stund ved madskålen.

Specifikationer
Varenummer 4008239315427
Vægt 85 g
Mærke vitakraft
Dyr kat
Alder voksen
Vægt 0 - 4 kg
Konsistens våd
Smag fjerkræ
Ingredienser

Kød og animalske biprodukter (64% svinekød og fjerkræ, herunder 9% kylling), vegetabilske biprodukter (tapioka), mineraler.

Tilsætningsstoffer
Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer pr. kg: Vitamin D3 (3a671) 250 i.E., jern (3b103) 15 mg, kobber (E4) 1,0 mg, mangan (E5) 1,0 mg, zink (3b605) 18,0 mg, taurin (3a370) 445 mg. Med konserveringsmiddel FR 47 323 010 CE.

Analyse
Fugtighed 78,0%, protein 11,0%, fedtindhold 7,0%, råfiber 0,2%, rå aske 2,0%.


Fodringsvejledning
En kat, der vejer 4 kg, har brug for ca. 2 dåser om dagen.

Overvægtige katte bør fodres mindre end katte med idealvægt.
Det anbefales at servere vådfoder morgen og aften.

Ved overgang fra et andet foder anbefales en gradvis tilvænningsperiode på 7 dage.
Mængden af foder bør afpasses i forhold til kattens aktivitetsniveau, race og alder.
Serveres ved stuetemperatur.

Opbevares køligt og tørt.
Overskydende foder kan holde sig 2 dage i køleskab.


Husk, at katten altid har tilgang til frisk vand fra en ren skål.}