Relaterede produkter

KORNFRIT KILLINGE-KATTEMAD VÅD
ALDER: 8 UGER - 12 MÅNEDER
KORNFRIT VOKSEN-KATTEFODER VÅD
ALDER: 12 MÅNEDER -
KORNFRIT VOKSEN-KATTEMAD VÅD
ALDER: 12 MÅNEDER -
Produktbeskrivelse

Vitakraft Poésie portionsposer kommer i flere smagsvarianter og er et lækkert vådfoder til en killing i voksealderen. Denne variant består af fine fileter af kylling i delikat sovs, og er en uimodståelig lækkerbisken for langt de fleste killinger. Foderet indeholder alle de vigtige og essentielle næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som er med til at give din killing et dejligt katteliv. Bemærk at dette Poésie foder er kornfrit og derfor velegnet hvis du ikke ønsker at fodre kæledyret med stivelsesholdige fyldstoffer som korn, majs, kartofler, hvede og ris i deres foder.

Dette vådfoder fra Vitakraft kan bruges som et komplet fuldfoder. Det betyder at dit killing kan fodres udelukkende med dette, men det er en god idé at supplere med almindeligt tørfoder. Også katte og killinger kan lide følelsen af sprøde foderpiller, som knaser dejligt mellem tænderne. Mange katte er småtspisende dyr og derfor kan variation i madskålen, virke ekstra tillokkende.

Katte er generelt også småtdrikkende dyr og her vil din killing helt sikkert have gavn af den ekstra væske som et lækkert vådfoder, kan give den. Foderet er pakket i portionsposer på 85 gram, og en killing på 2-4 mnd skal have 3 poser pr. dag. For at give dit kæledyr lidt mere spænding i madskålen, kan du vælge at supplere med lidt tørfoder. 

Vigtige fordele

  • Komplet vådfoder til kat 
  • Uden kunstige farvestoffer og konserveringsmidler
  • Velsmagende med kylling i sovs
  • Velafbalanceret kornfrit foder med sunde proteiner

Vitakraft Poésie kylling i sovs er et ideelt foder til killinger med normalt aktivitetsniveau. 

Specifikationer
Varenummer 4008239366689
Vægt 85 g
Mærke vitakraft
Dyr kat
Smag kylling
Egenskab kornfrit
Alder killing
Vægt 0 - 4 kg
Konsistens våd
Ingredienser

Kød og animalske biprodukter (55% inklusive 10% kyllingefilet, fjerkræ og svinekød), vegetabilske biprodukter (tapiokastivelse og inulin), mineraler.

Tilsætningsstoffer

Pr. kg: Vitamin D3 (E671) 250 i.E., jern (E1) 15 mg, kobber (E4) 1,0 mg, mangan (E5) 1,0 mg, zink (3b605) 18,0 mg, taurin 445 mg. 

Analyse
Fugtighed 81,0%

Protein 12%

Fedtindhold 4,5%

Råfiber 0,3%

Rå aske 2,0%


Fodringsvejledning
Portionsposer á 85 gram

Killingens     Vådfoder 
alder

(md)
(pose)

  2-4
    3
5-12     4


De første 4-5 uger i killingens liv, får den alt det nødvendige fra moderens mælk. Efter 8 uger vil den normalt været afvænnet. Killingen vokser hurtigt, og derfor bør du i begyndelsen fodre den 5-6 gange om dagen med jævne mellemrum.

Prøv eventuelt at sprede foderet ud på en tallerken, så killingen kan slikke på det og dermed få smag for det. Ved 4-6 måneders alderen kan du fodre 3-4 gange dagligt, fra 6-måneders alderen 2-3 gange dagligt og fra 10-måneders alderen 2 gange dagligt.

Fra din kat er 12 måneder bør du fodre den med voksenfoder. Ved ændring af diæt anbefales en tilvænningsperiode på 7 dage, hvor mængden af foder tilpasses din kats behov.
Mængden af foder bør afpasses i forhold til killingens aktivitetsniveau og alder.
Serveres ved stuetemperatur.

Opbevares køligt og tørt.
Overskydende foder kan holde sig i 2 dage i køleskab.

 

Husk, at killingen altid har adgang til frisk vand fra en ren skål.

 

 
}