Relaterede produkter

KORNFRIT VOKSEN-KATTEFODER VÅD
ALDER: 12 MÅNEDER -
KORNFRIT KILLINGE-KATTEMAD VÅD
ALDER: 8 UGER - 12 MÅNEDER
Produktbeskrivelse

Vitakraft Poésie portionsposer kommer i flere smagsvarianter og er et lækkert vådfoder til den voksne kat. Denne variant består af fine bidder af oksekød i delikat sovs, og er en uimodståelig lækkerbisken for langt de fleste katte. Foderet indeholder alle de vigtige og essentielle næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som er med til at give din kat et dejligt katteliv. Bemærk at dette Poésie foder er kornfrit og derfor velegnet til katte som ikke trives med stivelsesholdige fyldstoffer som korn, majs, kartofler, hvede og ris i deres foder.

Dette vådfoder fra Vitakraft kan bruges som et komplet fuldfoder. Det betyder at dit kæledyr kan fodres udelukkende med dette, men det er en god idé at supplere med almindeligt tørfoder. Også katte kan lide følelsen af sprøde foderpiller som knaser dejligt mellem tænderne. Mange katte er småtspisende dyr og derfor kan variation i madskålen, virke ekstra tillokkende.

Katte er generelt også småtdrikkende dyr og her vil din kat helt sikkert have gavn af den ekstra væske som et lækkert vådfoder, kan give den. Foderet er pakket i portionsposer på 85 gram, og en voksen kat på 4 kg skal have 2-3 poser pr. dag. For at give dit kæledyr lidt mere spænding i madskålen, kan du vælge at give to poser om dagen, sammen med lidt tørfoder. 

Vigtige fordele

  • Komplet vådfoder til kat 
  • Uden kunstige farvestoffer og konserveringsmidler
  • Velsmagende med okse i sovs
  • Velafbalanceret kornfrit foder med sunde proteiner

Vitakraft Poésie okse i sovs er et ideelt foder til katte med normalt aktivitetsniveau. Indekatte, steriliserede katte og overvægtige katte bør fodres mindre end katte med idealvægt. 

Specifikationer
Varenummer 4008239366641
Vægt 85 g
Mærke vitakraft
Dyr kat
Alder voksen
Smag oksekød
Konsistens våd
Vægt 0 - 4 kg
Egenskab kornfrit
Ingredienser

Kød og animalske biprodukter 55% (inklusive 10% oksekød og svinekød), vegetabilske biprodukter (tapiokastivelse, inulin), mineraler.

Tilsætningsstoffer
Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer pr. kg: Vitamin D3 (E671) 250 i.E., jern (E1) 15 mg, kobber (E4) 1,0 mg, mangan (E5) 1,0 mg, zink 18,0 mg, taurin 445 mg.

Analyse
Fugtighed 81,0%

protein 12%

fedtindhold 4,5%

råfiber 0,3%

rå aske 2,0%


Fodringsvejledning
En kat, der vejer 4 kg, har brug for ca. 2-3 poser om dagen

Overvægtige katte bør fodres mindre end katte med idealvægt.
Det anbefales at servere vådfoder morgen og aften.

Ved overgang fra et andet foder anbefales en gradvis tilvænningsperiode på 7 dage.
Mængden af foder bør afpasses i forhold til kattens aktivitetsniveau, race og alder.
Serveres ved stuetemperatur.

Opbevares køligt og tørt.
Overskydende foder kan holde sig 2 dage i køleskab.

 

Husk, at katten altid har tilgang til frisk vand fra en ren skål.

 

 
}