Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 15 STK.
KW PLEJEMIDDEL
TIL DAGLIG RENSNING
Produktbeskrivelse

Nogle hunde og katte udvikler mere ørevoks end andre, hvilket betyder, at de skal have lidt hjælp med at vedligeholde hygiejnen i ørerne. 

Med denne KW Ørerens, har du mulighed for at rense og derved løsne og fjerne ørevoksen fra øregangen. For meget ørevoks, kan blive til en gene samt give en grim lugt hos din hund eller kat. Alt efter racen, har nogen racer brug for lidt ekstra hjælp, til at vedligeholde en god hygiejne i ørerne. 

Hunde med hængende ører, kan have tendens til at udvikle fugt og i nogle tilfælde svamp i ørerne, som kræver behandlig. For at forebygge dette, kan du anvende denne KW Ørerens. Hunde og katte med stående ører har også let ved at få dyr i ørerne, hvilket gør, at også disse ører skal renses. 

Ørevoks er helt naturligt, da det er med til at smøre og øregangen, men også at sikre øregangen mod små dyr, der kan have forvillet deres vej ind i øret. For meget ørevoks kan da føles som om ørene klør og kan derfor virke generende for din hund og kat.

Er der mistanke om ørebetændelse, anbefales det, at du kontakter din dyrlæge, inden du tager produktet i brug, da betændelsestilstande kræver den korrekte behandling. 

Brugsanvisning: 

  • Dryp 5-10 dråber i øregangen og masser forsigtigt basisøret efter behov
  • Drej hovedet lidt på skrå og masser det løsnede ørevoks ud af øregangen, eller lad hunden eller katten selv ryste det ud
  • Synligt ørevoks bør fjernes forsigtigt
  • Rens et øre ad gangen

Ved rigtig meget ørevoks kan processen gentages. 

 

OBS: 

Behandlingen må ikke foretages, hvis der er hævelse eller rødme i øregangen. I sådanne tilfælle skal dyrlægen kontaktes. 

 

Specifikationer
Varenummer 5705574026207
Vægt 118 g
Mærke kw
Dyr hund
Størrelse alle størrelser
Funktion plejende
Type flydende
Problem betændte ører
Ingredienser

Propylenglycol, vand, aloe vera, menthol, klorhexidin, hydroxyethylcellulose, kalium, sorbat, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin

}