Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 15 STK.
SKÆR TIL OSTER TRIMMERE
PROFESSIONEL TRIMNING
HUNDETRIMMER UDEN SKÆR
PROFESSIONEL KLIPNING
Produktbeskrivelse

Oster Balde Wash rensemiddel er særligt udviklet til at rense og vedligeholde skær til Oster-trimmere. 

Overvejer du selv at trimme din hund, så skal du gøre det. Det er faktisk ikke så besværligt, som nogle måske vil gøre det til. Har du værktøjet i orden og bruger en professionel hundetrimmer eller hundeklipper med en kraftig motor, så kan det ikke gå helt galt. Med en professionel hundetrimmer kan du klippe jævnt, sikkert og hurtigt. Inden du selv klipper din hund, er der nogle få grundregler, som du bør kende for at få et så godt klipperesultat som muligt:

  • Klip kun i ren og filtfri pels. 
  • Rens maskinen efter brug.
  • Smør klippeskæret med olie før, under og efter brug.
  • Klip med groretningen, men hvis man ønsker en kortere klipning, kan man klippe mod pelsens groretning.

I forbindelse med rengøring af skærene på din hundetrimmer har Oster udviklet et professionelt produkt, som de kalder Blade Wash. Med Oster Blade Wash får du nu mulighed for nemt at fjerne skidt og hår fra skærene. Derudover kan du også bruge Oster Blade Wash til at fjerne fabrikspåførte midler fra nye blade, som du ikke lige synes skal overføres til din hund. Husk at rense dine skær med Oster Blade Wash før du prøver med alle mulige andre  væsker. Det kan også være en god idé at bruge en syrefri olie til dine skær, da du herved hjælper med at vedligeholde skærene.

Hvis du sørger for at pleje og vedligeholde din hundetrimmer, kan du forlænge klipperens levetid markant. Ved at vedligeholde din hundetrimmer, gør du samtidig selve klipningen nemmere for dig selv, da en ren maskine med gode skær klipper mere ensartet og nemmere kan arbejde sig gennem pelsen.

Specifikationer
Varenummer 034264483354
Vægt 570 g
Mærke oster
Dyr hund
Funktion tilbe. klip
Type spray
Ingredienser
}