Relaterede produkter

SKÆR TIL OSTER TRIMMERE
PROFESSIONEL TRIMNING
SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 15 STK.
HUND RACER 9 - 23 KG
PELS > 5 CM / SKÆRBREDDE 6,2 CM
Produktbeskrivelse

Oster PRO600i hundetrimmer er en professionel klippemaskine, der gør det nemt og hurtigt at klippe din hunds pels. Oster PRO600i hundetrimmer er en utrolig let og ledningsfri klippemaskine, der er ergonomisk korrekt. Det betyder, at klippemaskinen ligger rigtig godt i hånden, når du trimmer din hund. Derudover har Oster PRO600i hundetrimmer en helt speciel gummioverflade, som giver et godt og sikkert greb, når du klipper din hund.

Oster PRO600i hundetrimmer er utrolig støjsvag og vibrerer næsten ikke. Hundetrimmeren er derfor også velegnet til de hunde, der ikke bryder sig om at blive klippet. Li+Ion batteriet har en ydelsestid på ca. 2 timer. Oster PRO600i er desuden kendetegnet ved en justerbar ring, der giver en klippelængde på henholdsvis 0,25 mm, 0,5 mm, 1,2 mm, 1,5 mm og 2,4 mm. Det betyder, at du med bare ét skær kan få fem forskellige klippelængder. Udover et skær, medfølger der også fire afstandskamme i rustfrit stål. Afstandskammenes længde er: 3 mm, 6 mm, 10 mm og 13 mm.

Det er vigtigt, at du smører skærhovedet hvert 3.-4. minut under klipningen. Hvis skærhovedet ikke holdes smurt, vil metaldelene gnide mod hinanden, hvilket gør skærhovedet sløvt. Derfor medfølger der olie til skærhovedet, når du køber denne Oster PRO600i hundetrimmer.

Vigtige fordele

  • Lav varmeudvikling
  • Lydsvag
  • Ergonomisk korrekt
  • Skridsikker gummioverflade
  • Bordlader, olie og rensebørste medfølger
  • Skær og fire afstandskamme medfølger
Specifikationer
Varenummer 034264454712
Vægt 940 g
Mærke oster
Dyr hund
Type trimmer
Egenskab alle pelslængder
Funktion klippe
Ingredienser
}