Som kunde har du 14 dage fra modtagelsen af din ordre til at meddele Lavprisdyrehandel, at du fortryder dit køb. Efter at meddelelse om fortrydelse er blevet afgivet til Lavprisdyrehandel, skal varen returneres til Lavprisdyrehandel senest 14 dage efter afgivelsen af meddelelsen. Det er kun muligt at returnere via postomdeling.

Fortrydelses- og returretten skal meddeles skriftligt til enten vores postadresse eller kundeservice@lavprisdyrehandel.dk.

Beløbet som refunderes er købesummen inklusiv eventuelle leveringsomkostninger. Du betaler selv for returfragten. Hvis varen derudover har været brugt, vil værditabet endvidere fratrækkes beløbet. Værditabet udregnes på baggrund af varens købspris fratrukket handelsprisen ved videresalg for den brugte vare, og værditabet fastsættes konkret og individuelt af Lavprisdyrehandel. Risikoen for at transportere varen retur til Lavprisdyrehandel hviler på dig som kunde. 

Du vil modtage en mail når vi modtager dine varer på vores adresse. Beløbet udbetales ikke kontant, men i stedet laves en elektronisk tilbageførelse af pengene til kontoen hvortil det anvendte betalingskort er tilknyttet. Ved en elektronisk tilbageførelse kan der gå op til 5 bankdage fra vi har modtaget varerne og til pengene overføres til din konto. 

Returadressen er:

NET K/S
Søren Nymarksvej 27
8270 Højbjerg

Att: Lavprisdyrehandel


Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

OBS! Loppemidler kan ikke byttes eller returneres, også selvom pakken ikke har været åbnet. Dette skyldes loven om salg af lægemidler. Du kan få flere oplysninger ved at kigge påwww.laegemiddelstyrelsen.dk eller ringe til dem på telefon 44 88 95 95.

OBS! Akvarieplanter kan ikke returneres, da disse er letforgængelige og ikke tåler længere tids transport.

}