Fragt- og leveringsomkostninger

Under bestilling af varer, før betaling, vælges leveringsmetode.

Det er muligt at vælge levering til døren eller til pakkeshops. Vi leverer med DAO og Bring og kun til danske adresser. 

Ved køb over 699 kr. tilbyder vi FRAGTFRI LEVERING til pakkeshops på langt hovedparten af vores produkter.

Levering til pakkeshop

Der er FRAGTFRI LEVERING* til pakkeshops ved ordrer over 699 kr. Under den fragtfrie grænse koster levering til pakkeshop 29 kr. Ordrer som har en samlet vægt på over 19 kg. eller hvor ordren fylder en kasse større end 120 * 60 * 60 cm kan ikke leveres til en pakkeshop.

 *Enkelte varer kan være undtaget for fragtfri levering til pakkeshops uanset købsantal, her pålægges leveringsgebyr på 29 kr. Disse varer er markeret med en blå købsknap. Køber du dog andre varer for mere end kr 699,- vil den pågældende ordre blive leveret fragtfrit til en pakkeshop (forudsat ordren overholder vægt- og størrelseskravene for levering til pakkeshop).

Hjemlevering

Hjemlevering koster 29 kr. pr. pakke. Vores pakker har en maks. vægt på 33,5 kg. pr. pakke. Såfremt din ordre har en højere totalvægt end 33,5 kg., vil din ordre blive pakket i to eller eller flere pakker (afhængig af den samlede vægt). Hjemlevering af en ordre på 40 kg. vil til eksempel koste 58 kr. idet ordren vil blive fordelt i to pakker.

På enkelte varer kan der også forekomme palletillæg. Dette vil fremgå af varen.

Leveringsbetingelser 

Lavprisdyrehandel.dk bestræber sig på at afsende de varer, du har bestilt til levering indenfor 1-3 hverdage. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet. Ved bestilling af større varer såsom kradsetræer og akvarier kombineret med andre produkter, kan der forekomme 2 leveringer. Såfremt der opstår længere leveringstid end angivet her, vil du blive kontaktet af os telefonisk eller via mail. Varer bestilt via webshoppen, bliver leveret af fragtfirmaet på hverdage ca. mellem kl. 8 og 21. I enkelte tilfælde leveres der også mindre pakker i weekenden og tidlig morgen. Leveringstidspunktet kan ikke præciseres nærmere, da vi ingen indflydelse har på fragtmandens rute. Levering er til gadedør i gadeplan.

Når vi afsender din forsendelse fra vort lager vil du modtage en faktura via mail. Samtidig vil du få en "Track & Trace" meddelse, så du selv kan følge forløbet på din forsendelse, samt se hvor den befinder sig.

Pakker til hjemlevering vil blive flexleveret - og bliver med andre ord stillet uden kvittering. Hvis du ikke kan være hjemme ved levering, eller hvis pakken ikke kan stilles forsvarligt, herunder med omtanke på vejr og potentiel tyveri, opfordrer vi til, at der vælges levering til nærmeste pakkeshop. Akvarier leveres dog af fragtmand mod kvittering for modtagelse. En evt. genudkørsel vil ske for egen regning.  Bemærk: Især ved akvarier er det vigtigt at kontrollere indholdet ved modtagelse. Bed fragtmanden vente indtil forsendelsen er åbnet.

Hvis varen ikke kan leveres, kan en ekstra udbringning være for egen regning. I bemærkningsfeltet er der mulighed for at anføre, hvis varen kan stilles i carport eller lignende.

Såfremt varen ønskes stillet i en opgang med dørtelefon, kan vi ikke sikre levering, da det er op til den enkelte fragtmand at vurdere, hvorvidt han vil benytte dørtelefonen eller ej. Vi anbefaler derfor, at pakken leveres til en alternativ adresse, hvis du bor i opgang med dørtelefon og ikke er hjemme til at modtage pakken.

Pakker der ønskes leveret til pakkeshop kan afhentes når du har modtaget en sms eller mail fra pakkeshoppen om at den er klar til afhentning. 

Kontrol af varer

Det er vigtigt, at du altid kontrollerer dine varer, inden du accepterer modtagelse af disse. Hold øje med om indpakningen er intakt og ikke er repareret. Hold øje med 'skjulte skader', hvor en skade kan være påført varen uden synlige tegn på emballagen. Her råder vi dig til at pakke varen ud, inden du accepterer modtagelse af varen.

OBS! Lavprisdyrehandel leverer kun til adresser i Danmark.

}