Lavprisdyrehandel.dk bestræber sig på at afsende de varer, du har bestilt til levering indenfor 1-3 hverdage. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet. Ved bestilling af større varer såsom kradsetræer og akvarier kombineret med andre produkter kan der forekomme 2 leveringer. Såfremt der opstår længere leveringstid end angivet her, vil du blive kontaktet af os. Varer bestilt via webshoppen til levering til døren, bliver leveret med fragtmand på hverdage ca. mellem  kl. 8 og 16.00. I enkelte tilfælde kan mindre pakker blive leveret i weekenden eller meget tidlig morgen med reklameudlevering.Leveringstidspunktet kan ikke præciseres nærmere, da vi ingen indflydelse har på fragtmandens rute. Levering er til gadedør i gadeplan.

Når vi afsender din forsendelse fra vort lager vil du modtage en faktura via mail. Samtidig vil du få en "Track & Trace" meddelse, så du selv kan følge forløbet på din forsendelse, samt se hvor den befinder sig.

Pakker til hjemlevering vil blive flexleveret og stilles uden kvittering. Ved flexlevering bærer kunden selv ansvaret for varens beskaffenhed, herunder sikkerhed og forsvarlig opbevaring.I bemærkningsfeltet er der mulighed for at anføre om varen kan stilles i carport eller lignende.  Ved levering med fragtmand skal telefonnummer angives. Fragtomkostningerne er variable og et estimat ud fra den mængde varer, der bestilles. Har du spørgsmål om en forventet omkostning på fragten, kontakt os da på kundeservice@lavprisdyrehandel.dk. Alle mails vil blive besvaret førstkommende hverdag.

Såfremt varen leveres i udhuse eller lignende, bærer kunden selv ansvaret for varens beskaffenhed, herunder transportskader og buler, samt sikkerhed og forsvarlig opbevaring.

Såfremt varen ønskes stillet i en opgang med dørtelefon, kan vi ikke sikre levering, da det er op til den enkelte fragtmand at vurdere, hvorvidt han vil benytte dørtelefonen eller ej. Vi anbefaler derfor, at pakken leveres til en alternativ adresse, hvis du bor i opgang med dørtelefon og ikke er hjemme til at modtage pakken.

Pakker der ønskes leveret til pakkeshop kan afhentes når du har modtaget en sms eller mail fra pakkeshoppen om at den er klar til afhentning. 

OBS! Lavprisdyrehandel leverer kun til adresser i Danmark.