Fragt- og leveringsomkostninger

Forsendelse med vores fragtfirmaer, Bring og DAO, beregnes som følger:

0 - 5 kg

kr.

49,-

5 - 10 kg

kr.

49,-

10 - 21 kg

kr.

49,-

+21 kg

kr.

49,-

Ved køb for mere end kr. 699,- tilbyder vi fragtfri levering*.

*Enkelte varer kan være undtaget for fragtfri levering til pakkeshop eller hjemlevering uanset købsantal, her pålægges leveringsgebyr. Disse varer er markeret med en blå købsknap. Køber du dog andre varer for mere end kr 699,- vil den pågældende vare dog blive leveret fragtfrit. På enkelte varer kan der også forekomme palletillæg. Dette vil fremgå af varen.

På hver vare er angivet den estimerede leveringstid for forsendelse fra vort lager. Vælger du flere varer med forskellig leveringstid er det den vare med den længste leveringstid der er udgangspunktet for leveringen.

Alle leveringstider skal beregnes ud fra hverdage. Indgår bestillingen efter kl. 16.00 på hverdage vil den først blive bearbejdet den næstkommende hverdag.

Levering til pakkeshop:

Du kan også vælge levering til pakkeshop og du kan vælge hvilken du ønsker under leveringsmetode. Levering til pakkeshop koster 29 kr. Der er dog et begrænset antal kilo pakken kan veje ved denne forsendelse. Ordrer der sammenlagt vejer over 19 kg, vil derfor kun kunne sendes med omdeling til adressen.

Leveringsbetingelser 

Lavprisdyrehandel.dk bestræber sig på at afsende de varer, du har bestilt til levering indenfor 1-3 hverdage. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet. Ved bestilling af større varer såsom kradsetræer og akvarier kombineret med andre produkter, kan der forekomme 2 leveringer. Såfremt der opstår længere leveringstid end angivet her, vil du blive kontaktet af os telefonisk eller via mail. Varer bestilt via webshoppen, bliver leveret af fragtfirmaet på hverdage ca. mellem kl. 8 og 21. I enkelte tilfælde leveres der også mindre pakker i weekenden og tidlig morgen. Leveringstidspunktet kan ikke præciseres nærmere, da vi ingen indflydelse har på fragtmandens rute. Levering er til gadedør i gadeplan.

Når vi afsender din forsendelse fra vort lager vil du modtage en faktura via mail. Samtidig vil du få en "Track & Trace" meddelse, så du selv kan følge forløbet på din forsendelse, samt se hvor den befinder sig.

Pakker til hjemlevering vil blive flexleveret - og bliver med andre ord stillet uden kvittering. Hvis du ikke kan være hjemme ved levering, eller hvis pakken ikke kan stilles forsvarligt, herunder med omtanke på vejr og potentiel tyveri, opfordrer vi til, at der vælges levering til nærmeste pakkeshop. Akvarier leveres dog af fragtmand mod kvittering for modtagelse. En evt. genudkørsel vil ske for egen regning.  Bemærk: Især ved akvarier er det vigtigt at kontrollere indholdet ved modtagelse. Bed fragtmanden vente indtil forsendelsen er åbnet.

Hvis varen ikke kan leveres, kan en ekstra udbringning være for egen regning. I bemærkningsfeltet er der mulighed for at anføre, hvis varen kan stilles i carport eller lignende.

Såfremt varen ønskes stillet i en opgang med dørtelefon, kan vi ikke sikre levering, da det er op til den enkelte fragtmand at vurdere, hvorvidt han vil benytte dørtelefonen eller ej. Vi anbefaler derfor, at pakken leveres til en alternativ adresse, hvis du bor i opgang med dørtelefon og ikke er hjemme til at modtage pakken.

Pakker der ønskes leveret til pakkeshop kan afhentes når du har modtaget en sms eller mail fra pakkeshoppen om at den er klar til afhentning. 

Kontrol af varer

Det er vigtigt, at du altid kontrollerer dine varer, inden du accepterer modtagelse af disse. Hold øje med om indpakningen er intakt og ikke er repareret. Hold øje med 'skjulte skader', hvor en skade kan være påført varen uden synlige tegn på emballagen. Her råder vi dig til at pakke varen ud, inden du accepterer modtagelse af varen.

OBS! Lavprisdyrehandel leverer kun til adresser i Danmark.

}