Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 20 STK.
Produktbeskrivelse

Nobby Starsnack Party Mix er en lækker blanding af små godbidder, som du kan give din hund efter træning eller som belønning, når den har været rigtig dygtig.

Er din hund glad for at røre sig og være aktiv eller kan den lide at lære nye ting, så er det dejligt at have muligheden for at belønne den med en godbid, når den har været rigtig dygtig. Nobby Starsnack Party Mix godbidder er perfekte både som belønning og motivation, når din hund skal opdrages. Og så kan Nobby Starsnack Party Mix godbidder selvfølgelig også bruges til at forkæle din bedste ven.

Nobby elsker hunde og derfor har de formet de lækre godbidder i spanden, som nuttede små kødben i forskellige farver, der vil få din hund til at gøre store øjne. Nobby Starsnack Party Mix smager fortrinligt og er ikke tilsat sukker, så din hund får en blød og sund godbid, når den sætter tænderne i et af de små kødben.

Nobby Starsnack Party Mix er lækre og velsmagende godbidder, som din hund altid vil sætte pris på. Men det er vigtigt at huske, at godbidder ikke må erstatte fulfoder. Det er desuden en god idé at reducere mængden af fuldfoder, hvis du giver hunden godbidder. Husk også, at hunden altid skal have adgang til frisk drikkevand fra en ren skål.

Vigtige fordele

  • Nuttede godbidder formet som små kødben i forskellige farver.
  • Kvalitetssnacks til din bedste ven.
  • Perfekt til opdragelse af hunden.
  • Ikke tilsat sukker.
  • Gode som belønning efter træning.
  • Ideelle når din hund skal forkæles.


Nobby Starsnack Party Mix er en spand fyldt med herlige og bløde godbidder, som din hund vil elske.

Specifikationer
Varenummer 5411468048315
Vægt 500 g
Mærke nobby
Funktion snack
Type bidder
Størrelse alle størrelser
Egenskab sukkerfri
Konsistens blød
Smag mix
Ingredienser

Korn og vegetabilske biprodukter, olier og fedtstoffer, kød og animalske biprodukter, propylenglycol, fisk og fiskebiprodukter.

Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber
Pr. kg.: Jern (E1) 830 mg.

Analytisk sammensætning
Fugtighed 18%
Råprotein 11,7%
Fedt 5,9%
Råaske 2%
Råfibre 1%

}