Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 20 STK.
Produktbeskrivelse

Nobby Starsnack Party Mix Grainfree er kornfri og velsmagende godbidder, der passer rigtig godt til hunden, der er i træning eller skal opdrages.

Det er dejligt at kunne være god ved sin hund en gang i mellem og Nobby Starsnack Party Mix Grainfree er en lækkerbisken, men det er klogt at lade være med at bruge alt for mange godbidder i hverdagen. For at hunden kan få sine næringsbehov dækket, skal den have et rigtigt tør- eller vådfoder til dagligt. Og bruger du godbidder, kan det også være en idé at reducere mængden af foder. Desuden skal hunden altid have adgang til frisk vand.

Nobby Starsnack Party Mix Grainfree er glimrende godbidder til ejeren af hunden, der elsker at røre sig og lære nye tricks. At give hunden en godbid, når den har gjort det rigtige, kan hjælpe hunden med indlæringen. Nobby Starsnack Party Mix Grainfree er derfor også velegnet til den almindelige opdragelse. Og skulle du have lyst til at forkæle din bedste ven lidt, vil den elske at gumle på en af disse godbidder.

Din hund vil gøre store øjne, når du giver den en lækker Nobby Starsnack Party Mix Grainfree godbid. Disse hundesnacks smager helt igennem fantastisk og så er de oven i købet kornfri. Nobby Starsnack Party Mix Grainfree er ikke tilsat sukker og posen er så fikst indrettet, at den kan lukkes igen, så du let kan have den med i lommen på gåturen uden at få fedtede fingre.

Vigtige fordele

  • Oplagt at bruge til opdragelse af hunden.
  • Vidunderlig smag.
  • Kornfrie hundesnacks.
  • Ikke tilsat sukker.
  • Perfekt til hunden, som er i træning eller går til agility.
  • Dejlig blød konsistens.


Nobby Starsnack Party Mix Grainfree er kornfri og ikke tilsat sukker og egner sig derfor også godt til hunden, der har en lidt sart mave.

Specifikationer
Varenummer 4033766797910
Vægt 180 g
Mærke nobby
Dyr hund
Konsistens blød
Type bidder
Funktion træning
Størrelse alle størrelser
Egenskab kornfrit
Smag mix
Ingredienser

Kød og animalske biprodukter, vegetabilske biprodukter (43,5% kartoffelmel), olier og fedtstoffer, fisk og fisk biprodukter, mineraler.

Analyse
Råprotein 26%, vand 21%, råaske 6%, fedtindhold 4,6%, træstof 1,2%

}