Relaterede produkter

SORTE HØM HØM POSER
4 RULLER / HVER 20 STK.
Produktbeskrivelse

Nobby Starsnack Miniben er lækre små og bløde godbidder, der kan bruges som belønning efter træning eller i forbindelse med opdragelse af hunden.

Det er altid dejligt at kunne forkæle eller belønne sin bedste ven, når hunden har fortjent en lille lækkerbisken. Hunden bør dog ikke få for mange godbidder, da den kan tage på af det. Og godbidder må ikke erstatte hundens rigtige fuldfoder, da den ellers kan komme til at mangle næring. Husk også at reducere mængden af foder, når du giver hunden snacks. Hunden skal desuden altid have frisk vand i drikkeskålen.

Nobby Starsnack Miniben er de perfekte godbidder til dig, der vil give hunden noget særligt. De små og bløde godbidder er formet som nuttede kødben, der viser, hvor meget Nobby holder af din hund. Nobby Starsnack Miniben godbidder smager fortrinligt og er desuden ikke tilsat sukker, så du får en sund og glad hund.

Nobby Starsnack Miniben godbidder er perfekte til dig, der er ved at opdrage din hund eller til hundeejeren, hvis hund går til træning eller agility. Når hunden har været rigtigt dygtig eller lavet sin øvelse godt, kan du give den en lækker og blød Nobby Starsnack Miniben godbid som belønning. Nobby Starsnack Miniben godbidderne kan selvfølgelig også bruges, hvis du synes hunden fortjener lidt forkælelse i hverdagen.

Vigtige fordele

  • Kvalitetssnacks til din bedste ven.
  • Perfekt til opdragelse af hunden.
  • Søde små godbidder formet som kødben.
  • Gode som belønning efter træning.
  • Ikke tilsat sukker.
  • Ideelle når din bedste ven skal forkæles.


Nobby Starsnack Miniben er små og herlige godbidder, som din firbenede ven vil elske at tygge på.

Specifikationer
Varenummer 4033766797781
Vægt 200 g
Mærke nobby
Dyr hund
Type bidder
Størrelse alle størrelser
Smag oksekød
Funktion træning
Konsistens blød
Ingredienser

Ingredienser: 

Korn og vegetabilske biprodukter, olier og fedtstoffer, kød og animalske biprodukter, propylenglycol, fisk og animalske biprodukter. 

Analytiske bestanddele:

Fugtighed 18%, protein 11,7%, fedt 5,9%, råaske 2,0%, råfiber 1,0%.

Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer:

Jern (E1) 830mg/kg

}